speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Celta Vigo 16/3: Zidane har återvänt!

Santiago Solari out. Zinedine Zidane in. Får fransmannen igång Real Madrid? Speltips från asianmarknaden!

Twitter Facebook

Nyheten om att Solari fick lämna uppdraget som huvudtränare för Real Madrid kom inte direkt som en större överraskning. Ett urtåg ur Copa del Rey och Champions League, samt ett 12 poängs avstånd upp till Barcelona håller dessvärre inte, Real Madrid har större ambitioner än så.

När däremot Zinedine Zidane presenterades, så höjde säkerligen de flesta på ögonbrynen. Det var ett ordentligt statement från Fiorentino Perez sida, som enligt spansk media ger fransmannen 3,6 miljarder att värva för i sommar. Otroligt spännande blir det, minst sagt.

Det återstår numera bara 11 omgångar att spela för i den spanska ligan, Barcelona är omöjliga att hinna ikapp, utan det är andraplatsen Zidane kommer att sikta in sig på. Real Madrid placerar sig fem poäng efter Atletico Madrid och därför är chansen fortsatt stor till att knuffa ner lillebror från andraplatsen.

Något som talar för att Real Madrid lyckas med bedriften är det återstående spelschemat, här framöver spelar man mot lag som Huesca, Eibar och bland annat Leganes, samtidigt som Atletico ställs mot Bilbao, Alaves och Barcelona i de tre nästkommande bortamatcherna. Under den här perioden kommer Real Madrid högst troligt att krympa avståndet.

Ett uruselt Celta Vigo

Celta Vigo har onekligen upplevt en turbulent säsong, två sparkade tränare samt en 18:e plats i tabellen är numera ett faktum. De senaste fem omgångarna har dessutom bara resulterat i ett poäng för Celta och det går längre inte att blunda för det faktum att de riskerar att spela i Segunda Division nästa säsong.

Nu är det dessutom så att Celta Vigos spelschema är oerhört tufft här framöver, först och främst har de alltså Real Madrid på lördag men de möter även Atletico Madrid, Barcelona, Villarreal och Athletic Bilbao inom de närmsta omgångarna. Det krävs därför en ordentlig uppryckning från lagets sida, annars blir det alltså spel i andraligan nästa säsong.

Att Celta Vigo, i det här skicket, ska lyckas åstadkomma någonting på Santiago Bernabeu har vi väldigt svårt att se. Det är trots allt Zidanes comeback, räkna därför med att bevittna ett oerhört motiverat hemmagäng på lördag.

I den senaste omgången nätade Real Madrid vid fyra olika tillfällen mot Real Valladolid, de har dessutom gjort tre mål, eller fler, i fyra av deras sju senaste matcher i ligaspelet. Vi är därför inne på att Real Madrid besegrar Celta Vigo med tre baljor, eller fler.

Real Madrid (-2 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger – testas till finfina 1,92 x insatsen hos spelbolaget Bet365.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming