speltips_skribent

Speltips Cagliari – Fiorentina 15/3: Odds från målmarknaden

Speltips, odds och allting inför Cagliari – Fiorentina hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com! Välkomna in.

Twitter Facebook

Fiorentina reser till Sardinien med förhoppningen om att kunna återvända med tre pinnar, och i sin tur krympa avståndet upp till Torino på en sjätteplats. Det skiljer i skrivande stund sex poäng mellan Fiorentina och en Europa-plats, chansen finns alltså fortsatt där med 11 omgångar kvar att spela för.

Det är dock en stor uppgift Fiorentina har framför sig på fredag, en seger är långt ifrån given här då Florensklubben bara lyckats vinna 3 av 14 bortamatcher så här långt in på säsongen. Det är snarare så att mer talar för ett oavgjort resultat, krysset är det vanligaste tecknet för Fiorentina på på resande fot – faktum är att hälften av alla deras matcher resulterat i ett sådant utfall.

10 poäng under Fiorentina i tabellen finner vi samtidigt hemmalaget Cagliari. De infinner sig endast sex poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket, vilket onekligen öppnar upp för en fight om överlevnad.

Att Cagliari infinner sig där de gör har mycket med deras usla bortafacit att göra. De har förlorat 10 av 14 bortamatcher den här säsongen och bara två lag i serien har faktiskt en sämre poängskörd – Chievo och Empoli. Tittar vi istället på siffrorna man målat upp på hemmaplan, så är man alltså seriens nionde starkaste gäng. Enorm skillnad!

Jämn kamp

Cagliari står fortsatt bara på två förluster hemma i Sardinien, deras senaste hemmamatch resulterade dessutom i en seger mot Inter. Innan dess besegrade man Parma med 2-1. Det är onekligen ett kvitto på att man är starka här på Sardegna Arena.

Vi räknar därför med att Fiorentina upplever problem på fredag, känslan säger att vi kommer att få bevittna en väldigt tät tillställning, med få målchanser. Cagliari har trots allt släppt in mindre än 1,00 mål/match här på hemmaplan, deras försvar är minst sagt organiserat samtidigt som offensiven inte direkt öser in mål.

Fiorentina lär därför även de kunna stå emot relativt bra i den här matchen. Av den anledningen väljer vi alltså att fokusera på målen, och mer exakt så är det underspelet som lockar oss från Sardinien!

En slant på under 2,5 mål i matchen känns riktigt bra här, och testas till klart godkända 1,74 x insatsen hos spelbolaget ComeOn! Missa inte att spelbolaget firar 9 år, i samband med detta bjuder de på en otrolig välkomstbonus! ↓

 GÅ MED COMEON – SÄTT IN 300 KR, SPELA MED 900!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,74
Bolag: ComeOn (200% bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming