speltips_skribent

Speltips Borussia M’gladbach – Freiburg 15/3: Bergsäkert spel!

Borussia M’gladbach vek sig i striden om en första- samt andraplats i tabellen. Idag är det därför endast fokus på att man hamna bland de fyra främsta.

Twitter Facebook

Nio raka hemmasegrar, sedan tog den magiska sviten stopp för Borussia M’gladbach, laget föll mot Hertha Berlin och följde dessutom upp det nederlaget genom att noteras för ytterligare två förluster här på hemmaplan – mot Wolfsburg och Bayern München.

Däremellan hann man dessutom med att spela oavgjort mot Eintracht Frankfurt, vilket alltså innebär att Gladbach nu noterats för fyra raka poängtapp i Bundesliga. Dortmund och Bayern har med andra ord stuckit ifrån, samtidigt som dessutom Leipzig klivit förbi dem.

Inför fredagens möte placerar sig därför Gladbach på en fjärdeplats i tabellen, dock på lika många poäng som ligatrean Leipzig. Ligafemman Eintracht infinner sig samtidigt tre poäng bakom. Det är med andra ord en tät fight om Champions League-platserna, och ska Gladbach vara ett av de tyska lagen som spelar CL, så behöver de onekligen börja vinna fotbollsmatcher.

Och just detta gjorde Gladbach i den senaste omgången då laget besegrade Mainz på bortaplan. Slutresultatet skrevs till 1-0 och det tror vi kan visa sig vara vändningen på den dystra trenden som pågått under de senaste veckorna. Freiburg bör man ha en god chans att besegra på fredag. Minst sagt.

Svag form i bortalägret

Freiburg har varken en Europa- eller nedflyttningsplats inom sikte, laget infinner sig i ingenmansland – mer exakt på en 12:e plats i tabellen. Och Freiburg har onekligen Stuttgart, Hannover och Nürnberg att tacka, för deras urusla säsonger. Tack vare deras usla poängskörd riskerar man inte att bli indragna i någon bottenstrid.

Freiburg har med andra ord gjort det som krävts, åtminstone så här långt in på säsongen. Och det som sticker ut när det kommer till Freiburgs säsong, är onekligen det faktum att de presterat betydligt bättre på hemmaplan. Här har de endast förlorat tre matcher, och är seriens nionde starkaste gäng. Annorlunda ser det minst sagt ut på resande fot.

Endast fyra lag i serien har presterat sämre än Freiburg på bortaplan, mer exakt är det Augsburg, Stuttgart, Hannover och Nürnberg. Faktum är att Freiburg bara lyckats vinna 1 av sina 10 senaste bortamatcher och det får oss att starkt tro på en hemmaseger på fredag.

Vi väljer därför att kliva in på 1X2-marknaden, och klickar alltså in Gladbach som vinnare i det här mötet. Den raka ettan betalar godkända 1,57 x insatsen hos spelbolaget 888sport! Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,57
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming