speltips_skribent

Speltips West Ham – Arsenal 12/1: Londonderby!

West Ham och Arsenal drabbar samman i en på förhand väldigt spännande drabbning! Hur fördelas poängen?

Twitter Facebook

Londonderby på tapeten! Vi har en minst sagt intressant fotbollsmatch framför oss den här lördagen, och här handlar det onekligen om att vinna! Arsenal står vid ett vägskäl och riskerar i sin tur att halka efter i jakten på fjärdeplatsen. West Ham kan samtidigt ta steget upp till en sjundeplats och det är på alla sätt och vis en milstolpe för klubben. Mycket spänning är därför att vänta på London Stadium!

Vore det inte för West Hams usla säsongsstart (fyra raka förluster) så hade West Ham redan nu infunnit sig på en sjundeplats i tabellen, men det är snarare så att Pellegrini fått ordning på pusselbitarna, ju längre in på säsongen vi kommit!

West Ham känns numera som ett väldigt slagkraftigt bygge, de var även någorlunda väntat trots den svaga starten, att de skulle ta sig i kragen och se till att börja vinna fotbollsmatcher. Som bekant så kryllar laget av kvalitéspelare, främst i offensiven där Arnautovic, Felipe Anderson och Chicarito huserar. De har dessutom fått tillbaka Carroll från skada och engelsmannen gjorde dessutom mål direkt i sin comeback.

Dagsformen är även den god i hemmalägret då laget gått segrande ur sex av sina nio senaste matcher. Vi räknar därför med att West Ham går för segern i lördagens möte, de är väl medvetna om Arsenals brister i försvarsspelet och chansen till tre pinnar finns därför onekligen där.

Mål är en garanti

När Arsenal infinner sig på banan, så garanteras det i princip mål – åt båda håll! Emery har onekligen fått ordning på offensiven vid det här laget, men bristerna i försvarsspelet är ständigt ett orosmoment, som även resulterat i onödiga poängtapp!

21 omgångar är nu spelade i Premier League, och då vi kan konstatera att Arsenal endast lyckats hålla nollan intakt vid 3(!) olika tillfällen. Det finns nog inget tydligare bevis på ett försvarsspel, som inte fungerar. Och ingenting tyder på en förbättring, det bekräftade onekligen Liverpool för ett par veckor sedan när man stänkte dit fem baljor mot Arsenal.

Med detta sagt, så fortsätter vi på det inslagna spåret när vi gräver fram ett speltips till Arsenals matcher – mål, mål och mål! Och mer exakt så lockas vi av ett bergsäkert kombinationsspel här, med fokus på målen!

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi som en självklarhet här, West Ham har noterats för 15 mål på sina 8 senaste matcher, samtidigt som även Arsenal öser in mål. Vårt speltips blir därför; Båda lagen gör mål – Ja + över 2,5 mål i matchen! Spelet klickas in till godkända 1,52x hos spelbolaget LeoVegas Sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Ny bonus hos Betsafe: 1000 kr + 400 kr i gratisspel

Både nya- och befintliga kunder kan nyttja det här erbjudandet, vid en första insättning under 2019!
Gå till Betsafe!

Speltips:

Speltips: BLGM + över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,52
Bolag: LeoVegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming