speltips_skribent

Dagens kupong 12/1: Lördagens utbud genererar i en trippel!

Lördagen bjuder till i form av ett massivt utbud! Vi slår ihop tre odds, till ett – och formar dagens bästa trippel!

Twitter Facebook

West Ham – Arsenal, 13:30: Båda lagen gör mål – Ja (1,46x)

Londonderby, och en på förhand mycket spännande match! West Ham har onekligen hittat formen efter att ha inlett säsongen svagt och att det här laget har en stor potential, råder det inga som helst tvivel om.

West Ham infinner sig idag på en 10:e plats i tabellen och har endast noterats för två nederlag på de nio senaste matcher, då har dessutom sex av de mötena resulterat i en seger. Vi är därför övertygade om att West Ham går för en seger på lördag, och något vi är ännu mer övertygade om, är det faktum att de stänker dit minst en balja mot Arsenal.

Arsenals problem känner säkerligen de flesta till vid det här laget, försvarsspelet. Emerys lagbygge har endast lyckats hålla nollan intakt vid tre(!) olika tillfällen i ligaspelet, och det är onekligen en siffra som sticker ut. Offensiven är däremot riktigt bra, och därför landar vi i slutsatsen; Båda lagen gör mål – Ja!

Lazio – Novara, 15:00: 1 (-1,5 asian handicap) (1,67x)

Serie A drar som bekant igång först nästa helg och det innebär att vi istället får njuta av italiensk cupfotboll på lördag, och två dagar framåt!

Lazio och Novara gör alltså upp om ett avancemang och här råder det inga som helst tvivel om vilket lag som är favoriter! Novara spelar till vardags i Serie C, vilket alltså är tredjedivisionen och väl där infinner man sig först på en 10:e plats i tabellen, laget har alltså bara vunnit 5 matcher på 19 försök i den här serien.

Vi är därför övertygade om att Lazio gör historien kort med Novara, det skiljer alldeles för mycket i nivå mellan dessa lagen för att det ens ska bli spännande! Asianmarknaden är därför ett bra alternativ här.

Valencia – Real Valladolid, 16:15: 1 (1,55x)

Valencia har som bekant upplevt stora problem under hösten vilket har resulterat i att man placerar sig först på en 12:e plats i tabellen. Och faktum är att man nu även inlett 2019 genom att noteras för ytterligare två nederlag – mot Deportivo Alaves och Sporting Gijon (Copa del Rey).

Därför höjer möjligtvis de flesta på ögonbrynen när vi lyfter fram den raka ettan, dock är det trots allt så att ett möte mot Alaves på bortaplan är en riktigt knepig uppgift, och att noteras för ett nederlag där är inte direkt fy skam i och med att Alaves trots allt infinner sig före Real Madrid i tabellen! Förlusten mot Sporting drar vi inte allt för slutsatser från, det är trots allt cupspelet och Valencia har endast ett fokus, La Liga.

Och på lördag bjuds Valencia på ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret igen. Real Valladolid inledde säsongen övertygade men faktum är att de numera är ett av seriens allra formsvagaste gäng. De har endast noterats för en seger på de nio senaste omgångarna i La Liga, och därför bör Valencia vinna den här matchen!

Dagens kupong

Ett målspel från London Stadium, en komfortabel Lazio-seger och så avslutar vi alltså med ett odds från 1X2-marknaden i Spanien. Dessa tre spel betalar tillsammans 3,78x hos spelbolaget Unibet, och känns onekligen bra så här på förhand! Missa heller inte att Unibet bjuder sina nya kunder på 3(!) olika välkomstbonusar, en av de är en 100-procentig sådan, upp till otroliga 5000 kr! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 5000 KR I BONUS!

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 3,78
Bolag: Unibet (5000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming