speltips_skribent

Speltips Leicester – Southampton 12/1: Oddset måste testas!

Claude Puels approach i FA-Cup-mötet mot Newport skickade tydliga signaler – Leicesters huvudfokus är sjundeplatsen i Premier League!

Twitter Facebook

En stor skräll ägde rum i FA-Cupen för ett par dagar sedan när Leicester och New Port County ställdes mot varandra i den tredje rundan. Först och främst är det relevant att lyfta fram det faktum att Newport till vardags spelar i League Two, alltså fjärdedivisonen i England och väl där infinner de sig dessutom i den nedre delen av tabellhalvan. Trots detta, besegrade Newport Leciester med 2-1!

Det innebär att Leicester nu är ute ur både EFL Cup och då även FA-Cupen. Och deras insats mot Newport bekräftade egentligen bara en sak, Leicester fokuserar på Premier League – och ingenting annat!

Bortser vi från resultatet mot Newport så kan vi konstatera att Leciester mår riktigt bra i nuläget. Formen är alltså god, och faktum är att man gått segrande ur tre av sina fyra senaste matcher i Premier League och det är heller inte vilka lag som helst man besegrat. Manchester City besegrades med 2-1 på King Power Stadium, samtidigt som man även slog Chelsea och Everton – på Stamford Bridge och Goodison Park!

Det hela har resulterat i att Leciester infinner sig på en sjundeplats i tabellen, två poäng före närmsta motståndare. Och det är ett minst sagt fint facit, ingen förväntar sig direkt att man ska utmana United, Arsenal, Chelsea, Tottenham, City eller Liverpool.

Leicester steget större

Southampton har, sedan Ralph Hasenhüttl entrade som huvudtränare gjort det betydligt bättre än under Mark Hughes, men! Det finns fortsatt ett flertal frågetecken kring det här lagbygget, och det råder i sin tur inga som helst tvivel om att årets upplaga blir en fight om överlevnad för deras del. Truppen känns alldeles för svag för att Southampton ska kunna etablera sig längre upp i tabellen.

Med Ralph Hasenhüttl vid rodret har Southampton noterats för två segrar på sex spelade matcher, det får trots allt anses vara riktigt bra med tanke på att man under den här perioden ställts mot bland annat Arsenal, City och Chelsea. Just de tre matcherna resulterade dessutom i fyra poäng för Southampton, seger över Arsenal samt ett kryss mot Chelsea på Stamford Bridge.

Att man fick med sig ett oavgjort resultat mot Chelsea var dock, i våra ögon ren tur då Chelsea var fullständigt överlägsna, de förtjänade minst två, tre mål i den matchen, om inte fler.

Sammanfattningsvis så kan vi alltså konstatera att Southampton är på uppgång, men det går samtidigt inte att blunda för Leicester goda form, de är dessutom det klart bättre laget här. Vårt speltips härifrån blir därför den raka ettan på 1X2-marknaden, den betalar dessutom fina 1,93 x insatsen hos spelbolaget Interwetten! Missa inte deras välkomstbonus här nedanför; sätt in 1000 kr – få 2500 att spela för!

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1500 KR I BONUS!

Ny bonus hos NordicBet: 100% upp till 2500 kr!

Oavsett om du är ny kund, eller om du är en tidigare kund, så får du ta del av det här erbjudandet på din första insättning under 2019!
Gå till NordicBet.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,93
Bolag: Interwetten (1500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming