speltips_skribent

Speltips Valencia – Real Valladolid 12/1: Seger är ett måste!

Valencia bjuds på ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret på lördag!

Twitter Facebook

Valencia har onekligen varit Spaniens stora utropstecken den här säsongen, extra mycket just för att man genomförde en så pass stark säsong i fjol, då man alltså mäktade med en fjärdeplats i tabellen – och i slutändan endast hamnade tre poäng bakom Real Madrid.

Men årets säsong har alltså präglats av problem, och ännu fler problem. Laget infinner sig först på en 12:e plats i tabellen och i sin tur endast noterats för blott fyra(!) segrar efter 18 spelade omgångar – en stor överraskning, oavsett hur man än vrider och på det!

Faktum är dessutom att Valencia, i år har ett bättre lag än under fjolåret, åtminstone på pappret och därför är deras svaga säsong lite av ett mysterium, något även de spanska medierna varit inne på.

Det är dock samtidigt viktigt att lyfta fram det faktum att Valencia, åtminstone sett bättre och bättre ut här på slutet. I november och december månad såg man en tydlig förbättring och det hela resulterade i att man noterades för tre segrar på de sex sista omgångarna innan juluppehållet, då hade man dessutom ett tufft spelschemat, med matcher mot bland annat Real Madrid, Sevilla och Getafe.

Usel form i bortalägret

Tillskillnad från Valencia så fick nykomlingen Real Valladolid en fantastisk start på sin nya session i den högsta ligan. Tack vare ett välorganiserat försvarsspel infann man sig bland de sex främsta i tabellen efter nio spelade omgångar.

Dock var det samtidigt väldigt väntat att det hela skulle vända för deras del, nykomlingar tenderar att inleda säsongen starkt och det beror till stor på att motståndet allt som oftast underskattar dem. Poängskörden ser alltså helt annorlunda ut idag, Valladolid har endast lyckats vinna en match sedan i oktober månad, vilket innebär att man noterats för sex poäng på de nio senaste omgångarna!

Det är med andra ord bra tajming här för Valencias del, matchen spelas trots allt på Mestalla och svårighetsgraden sänks ordentligt. Vi finner därför Valencias segerchanser som goda, detta trots att de noterats för två raka förluster under 2019. Det är även relevant att ta hänsyn till det faktum att Valencia bara förlorat en match på Mestalla den här säsongen.

Valencia har förvisso inte sprutat in mål i årets upplaga av La Liga, men vi väljer trots detta att syna de på asianmarknaden. Och mer exakt lyfter vi fram; Valencia (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger! Ett speltips till 1,95x hos spelbolaget Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming