speltips_skribent

Speltips Sampdoria – Milan 12/1: Coppa Italia på tapeten!

Åttondelsfinalerna i den italienska cupen rullar igång! Ingen returmatch, bara ett möte. Det är vad som gäller!

Twitter Facebook

Det dröjer alltså en vecka till innan Serie A-fotbollen är tillbaka, mer exakt är det helgen 19-20/1! Dock får vi, trots detta njuta av italiensk fotboll då Coppa Italia öppnar upp portarna för åttondelsfinalerna!

Det är med andra ord 16 lag kvar i turneringen, de stora giganterna, inklusive Milan kliver rakt in i den aktuella rundan, samtidigt som Sampdoria redan avvärjt två motståndare – Viterbese och Spal! De klev alltså in redan i den tredje rundan.

Sampdoria är med andra ord varma i kläderna när det kommer till Coppa Italia, och i ligaspelet har man dessutom gått riktigt starkt i år. Vi hittar de på en sjundeplats i tabellen efter 19 spelade omgångar, två poäng bakom AC Milan.

Och det är just här på hemmaplan som Sampdoria är som allra starkast, i fjol besegrade man trots allt Juventus och just Milan här, de sistnämnda med komfortabla 2-0. I årets upplaga har man hunnit med att besegra Napoli med 3-0. Fyra raka hemmasegrar är dessutom ett faktum för Sampdoria inför lördagens möte. Därför räknar vi med att de blir en tuff nöt att knäcka för detta Milan.

Många frågetecken i bortalägret

Det ska givetvis påminnas kring det faktum att Milan placerar sig före Sampdoria i tabellen, men läget ser samtidigt ut som följande; Milan har bara gått segrande ur två av sina nio bortamatcher den här säsongen. Det är heller ingen direkt nyhet att Luigi Ferraris tenderar att agera en mardrömsarena för storklubbarna.

Milan avslutade dessutom höstsäsongen oerhört svagt, det fanns ett flertal frågetecken i deras insatser innan juluppehållet, först och främst så vann de bara två av åtta matcher under den perioden. För det andra så kom poängtappen mot bland annat Frosinone, Bologna, Torino och Fiorentina – de två sistnämnda på hemmaplan. I deras sista match innan uppehållet, mot SPAL på hemmaplan vann man knappt med 2-1.

AC Milan är med andra ord inte ett lag att räkna med när det kommer till spel på bortaplan. Cagliari och Empoli har även de plockat poäng mot just Milan. Vi anser därför Sampdoria, här på hemmaplan, ligga betydligt närmre seger i lördagens möte.

Vi väljer därför att syna en Sampdoria-seger, dock faller valet på dnb-marknaden, eftersom att spelvärdet är så pass fint! Alltså klickas Sampdoria (dnb) in till finfina 1,95 x insatsen hos spelbolaget Betfair! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1,95
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming