speltips_skribent

Speltips Chelsea – Newcastle 12/1: Gästerna med en defensiv approach

Stamford Bridge är spelplatsen när Chelsea och Newcastle gör upp om tre poäng på lördag!

Twitter Facebook

Premier League är på tapeten igen och det är vi givetvis tacksamma för! Vi bjuds på sju matcher från Englands högstaliga den här lördagen, och den matchen vi tittar lite extra på är alltså Chelsea vs Newcastle!

Chelsea intar Stamford Bridge med endast ett fokus, att vinna! Att återvända till vinnarspåret är prio ett för Chelsea i nuläget, speciellt med tanke på att man tappade två viktiga poäng i hemmamötet mot Southampton i den senaste omgången!

Och det är onekligen så att Chelsea tappat fart under de senaste veckorna, Sarri fick som bekant en strålande start på sin session i Chelsea men idag är alltså endast 5 segrar på de 10 senaste omgångarna i Premier League ett faktum. Chelsea föll dessutom mot Tottenham i EFL Cup senast och därför råder det heller inte direkt någon harmoni i truppen. En positiv nyhet är dock det faktum att Willian, Pedro och Kovacic är tillbaka efter skada, något som helt klart boostar Chelseas segerchanser i det här mötet.

Nu är självklart Chelsea fortsatt stora favoriter till att besegra Newcastle, trots den något svaga formen, Newcastle har inte direkt imponerat under den senaste perioden och har i sin tur endast noterats för en seger på åtta senaste matcherna i Premier League. Bortalaget är dock inte ute efter en seger på lördag, det oavgjorda resultat är huvudfokus och därför räknar vi också med att Newcastle ställer upp väldigt defensivt i den här matchen. Det i sin tur tror vi kan innebära problem för Chelsea.

Iskall offensiv

Det är ingen direkt hemlighet att Sarri letar efter förstärkning i anfallet, Giroud och Morata räcker helt enkelt inte till och det är därför heller inte så konstigt att det ryktas kraftigt om att Chelsea är sugna på att plocka in Higuain från Milan – och det redan i januari!

Chelsea behöver onekligen få in en ny nia, en renodlad anfallare som i sin tur garanterar minst 15 mål i ligaspelet, varje säsong. Det har varit väldigt tydligt under de senaste veckorna då Chelsea endast noterats för tre mål på de fyra senaste omgångarna. Och det i sin tur har resulterat i att Chelsea tappat poäng mot både Southampton och Leicester, båda på hemmaplan dessutom.

I och med den iskalla offensiven i hemmalägret så säger känslan att Newcastle, med en defensiv approach, mycket väl kan komma att orsaka problem för Chelsea. Det hela kommer möjligtvis inte att resultera i poäng, men att Chelsea går och vinner den här matchen med siffror som 4-0, har vi onekligen svårt att se!

Vi kliver därför in på målmarknaden, och mer exakt är det underspelet som lockar oss. Under 3,0 mål i matchen – insatsen tillbaka vid tre mål – klickas in till godkända 1,71 x insatsen hos spelbolaget Bethard! 2-0?

 GÅ MED BETHARD – FÅ 500 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,71
Bolag: Bethard (500 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming