speltips_skribent

Speltips Valencia – Ajax 2/10: Odds från asianmarknaden

Vi ställer fram ett frågetecken kring Valencia och deras favoritskap i onsdagens match. Ajax bör ha goda poängmöjligheter, trots spel på Mestalla.

Twitter Facebook

Valencia kliver in i onsdagens handling med en seger över Chelsea i bagaget, vilket innebär att vi har en seriefinal framför oss när Ajax kommer på besök till Mestalla. Ajax gjorde som bekant historien kort med Lille i premiärrundan när de besegrade den franska klubben med 3-0 på Johan Cruijff Arena.

Att Valencias seger väger tyngre är säkerligen de flesta överens om, först och främst besegrar man Chelsea men man gör alltså även detta på Stamford Bridge, vilket nu onekligen öppnar upp för ett spanskt avancemang från den här gruppen. Så är det ju trots allt.

Samtidigt är vi inte alls imponerade av Valencia i år, de blandar och ger oerhört mycket och har alltså enbart vunnit en match på Mestalla i seriespelet, mot Mallorca. Man har alltså misslyckats med att besegra Sociedad, Leganes och Getafe här hemma, och därför placerar man sig även först på en niondeplats i tabellen.

I vår bok är Valencia, i nuläget inget lag att lita på, Celades mannar blandar och ger oerhört mycket och bevisligen så har stormen som härjat kring den spanska storklubben (tränarbyte m.m.) påverkat truppen kraftigt. De har onekligen ett lag för top 4 i Spanien, men i dagsläget är vi alltså inte ens säkra på att de når en top 6 placering. Så svajigt har det sett ut.

Gästerna plockar poäng

Förvisso noterades Valencia för en blytung seger i ligaspelet senast, när de besegrade Athletic Bilbao på San Mames, men den segern betyder inte att Valencia helt plötsligt är att lita på. Celades har som sagt inte fått pusselbitarna på plats – ett betydligt tryggare Ajax bör därför ha goda poängmöjligheter här.

Det är ett Ajax som vunnit 9 av sina 10 senaste matcher som trots allt kommer på besök här, enda poängtappet är ett oavgjort resultat mot PSV på bortaplan. De är bevisligen inne i en bra period, relevant att nämna tycker vi – även fastän den holländska ligan är svagare än La Liga.

Med det sagt så kommer vi att syna ett odds på asianmarknaden, och här lockar ett plusspel på Ajax – ett kryss ska de åtminstone kunna få med sig härifrån.

Ajax (+0,25 asian handicap) klickas in till godkända 1,71 x insatsen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+0,25 asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming