speltips_skribent

Speltips Juventus – Bayer Leverkusen 1/10: Bra spelvärde på Juve

Bayer Leverkusen föll mot Lokomotiv Moskva i premiäromgången, svårighetsgraden höjs på tisdag – ny förlust?

Twitter Facebook

Juventus var riktigt nära på att få med sig samtliga tre pinnar från Wanda Metropolitano men Herrera hade alltså andra planer och nickade in kvitteringen i den 90:e matchminuten. Tungt poängtapp för Juve på sätt och vis, men ett kryss i Madrid är trots allt mer än ett godkänt resultat. Så är det.

På tisdag är det som bekant andra förutsättningar, Juventus kliver in som stora favoriter i den här matchen, på hemmaplan är man trots allt att räkna med och nu börjar dessutom skadeläget se bättre och bättre ut.

Pjanic är tillbaka från sin skada och har alltså redan hunnit sätta avtryck, bosniaken har gjort mål, två matcher i rad och är som bekant i princip alltid en viktig pusselbit i det här lagbygget – mittfältet fungerar bevisligen bättre med honom på banan.

Chiellini, Perin, De Sciglio, Costa och Danilo är de fem namnen som är uppsatta på skadelistan, spelare Juve faktiskt kan ersätta, och som därför inte försämrar laget märkvärdigt. Speciellt inte i en match mot Bayer Leverkusen på hemmaplan, när Juve trots allt kommer att styra och ställa lite som de vill.

Bayer Leverkusen räcker inte till

Bayer Leverkusen har förvisso fått en bra start i Bundesliga i år, med fyra segrar på kontot – efter sex spelade omgångar. Viktigt att lyfta fram i samband med detta är dock det faktum att de besegrat Paderborn, Fortuna Dusseldorf, Union Berlin och Augsburg. Fyra motståndare som huserar i den nedre delen av tabellhalvan. När man väl ställdes mot ett bättre motstånd i Dortmund blev det alltså storförlust direkt. 4-0 slutade den matchen.

Här i Champions League fick man dessutom värsta tänkbara start när man föll mot Lokomotiv Moskva med 2-1 på hemmaplan, det resultatet talar direkt för att Leverkusen slutar sist i det här gruppspelet.

Skadeläget ser överlag helt okej ut hos gästerna men Leon Bailey saknas fortfarande, och han är onekligen en viktig pjäs i Peter Bosz lagbygge. Men egentligen, oavsett skadeläge, och hur vi än vrider och vänder på det så är Juventus ett betydligt bättre fotbollslag än Bayer Leverkusen, det tror vi blir tydligt på tisdag. Speciellt med tanke på att Juve “bara” plockade en pinne mot Atletico.

Seger är ett måste, och den kommer Juventus att plocka och med det sagt så klickar vi in den raka ettan till godkända 1,50 x insatsen hos spelbolaget Bethard – fungerar alldeles utmärkt i en dubbel! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,50
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming