speltips_skribent

Speltips Liverpool – Salzburg 2/10: Fint spelvärde identifierat

Liverpool föll tungt mot Napoli med 2-0 i premiäromgången – studsar tillbaka på onsdag?

Twitter Facebook

Vi bjöds på ett överraskande resultat på Stadio San Paolo i premiärrundan, det får man trots allt konstatera när Napoli stod där som segrare efter 90 spelade minuter. Nu är det onekligen så att det är Napoli som håller i taktpinnen i den här gruppen, och därför förväntar vi oss att de regerande mästarna reagerar på onsdag.

Liverpool har som bekant gått som tåget i Premier League, segern mot Sheffield United i helgen innebar sjunde raka segern för Klopps mannar. Det var ett ordentligt styrkebesked, de imponerade direkt inte i den matchen men, trots detta lyckades de plocka samtliga tre pinnar.

Och här på hemmaplan bör man ha goda chanser till att även besegra Salzburg, ett Salzburg som förvisso krossade Genk i premiären – slutresultatet skrevs till 6-2 – men som samtidigt ställs inför en betydligt större uppgift på onsdag.

Det kommer dock att krävas en 100-procentig insats från Liverpools sida ifall segern ska bli ett faktum, Salzburg har trots allt allt gått segrande ur 11 av sina 12 senaste matcher, och har dessutom gjort sanslösa 51(!) mål under den här perioden. Ett minst sagt otroligt facit, men frågan är; hur stor skillnad är det i kvalité på lagen i Österrike, och på de i Premier League?

Ett ordentligt test för Salzburg

Onsdagens möte är, och kommer att vara Salzburg största test under säsongen 19/20, det går i princip att konstatera redan nu. Att Salzburg ska ta sig vidare från gruppen, och i sin tur ställas mot ett bättre lag än Liverpool går ju i princip inte, Liverpool är regerande mästarna och är, per automatik det tuffaste motståndet i världen.

Med det sagt så tror vi Salzburg dessvärre inte räcker till här, de lär möjligtvis kunna hota Liverpool i omställningsspelet – och göra det lite spännande – men det kommer samtidigt inte att räcka hela vägen – inte här på Anfield.

Känslan säger att Salzburg hade haft en betydligt större chans att skrälla, ifall Liverpool hade besegrat Napoli men så blev alltså inte fallet, Liverpool är i stort behov av en trepoängare – och det förlorar enbart Salzburg på.

Liverpool gör allt som oftast historien kort med sitt motstånd här på hemmaplan, och därför plockar vi även ett odds från asianmarknaden – en tvåmålsseger är att vänta här. Liverpool (-1,5 asian handicap) – dagens bästa speltips – synas till fina 1,90 x insatsen hos spelbolaget Speedybet.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming