speltips_skribent

Speltips Ungern – Wales 11/6: Ett formstarkt hemmalag!

Ungern har vunnit fyra av sina fem senaste matcher inför tisdagens match mot Wales – sätter käppar i hjulet för Wales?

Twitter Facebook

Wales nådde sin stora framgång i EM 2016 när de skickade ut Belgien ur en kvartsfinal. I semifinalen tog dock äventyret slut, men trots detta så var man fortsatt mästerskapets stora överraskning, och förhoppningen var onekligen stor om att Wales skulle bibehålla sin positiva trend. Så har dock fallet inte blivit.

Wales missade som bekant världsmästerskapet i Ryssland i sommar, det efter att ha slutat på en tredjeplats i VM-kvalet, strax efter Irland. Och det bekräftar onekligen var det walesiska landslaget står idag, de saknar den där extra höjden, tillskillnad från hur det såg ut under 2016.

Därför är det allt annat än en enkel uppgift Wales har framför sig på tisdag. Ungern har inlett EM-kvalet strålande och infinner sig, efter segern över Kroatien i mars månad, på en delad förstaplats i gruppen. De kommer alltså även närmst från en seger här, då de besegrade Azerbajdzjan med 3-1 på bortaplan i lördags. Azerbajdzjan borta, är trots allt en knepig uppgift – och det finns därför alla anledningar till att tro att Wales får det tufft här på Groupama Arena.

Bra läge för Ungern

Tittar vi närmre på hur Ungern uppträtt under de senaste månaderna, så kan vi alltså konstatera att laget gått segrande ur fyra av sina fem senaste matcher. UEFA Nations League boostade bevisligen igång självförtroendet hos detta gäng inför det aktuella kvalet. Och det är tydligt.

I segermatchen mot Kroatien, så vann Ungern dessutom avslut på mål-statistiken, 8-2 landade siffrorna på till slut, och det tycker vi bekräftar lite vad Ungern har för attityd i nuläget. De räds inget motstånd, och de toppar alltså grupp E, vi väljer därför deras sida här!

Ungern (dnb) klickas in till finfina 2,00 x insatsen hos spelbolaget Unibet. 

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Interwetten!

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2,00
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming