speltips_skribent

Speltips Ryssland – Cypern 11/6: Tydlig skillnad!

Rysslands offensiva lirare hade lekstuga mot San Marino i lördags, och nya mål blir det högst troligt på tisdag – odds från asianmarknaden!

Twitter Facebook

Ryssland förlorade förvisso sin första gruppspelsmatch i EM-kvalet, men det var också den allra tuffaste utmaningen på förhand – ett Belgien på resande fot. I de nästkommande matcherna väntade Kazakstan och San Marino, två motståndare Ryssland fullständigt körde över, Kazakstan besegrade man med 4-0 på bortaplan, och San Marino med 9-0 hemma i Ryssland.

Det innebär att Ryssland nu jagar sin tredje raka seger på tisdag, och i princip allting talar för att man löser de där tre pinnarna. Ryssland har ett otroligt starkt kollektiv, och de är i sin tur oerhört tunga att möta. Det bevisade de onekligen i VM när de slog ut Spanien i åttondelsfinalen. De stod dessutom emot Kroatien i kvarten, och föll i slutändan efter straffar. Imponerande.

Cypern är absolut långt ifrån Ryssland när det kommer till, i princip allting. Det räcker egentligen att enbart titta på deras senaste resultat för att få det bekräftat. Cypern har bara vunnit en av sina sju senaste matcher – segern kom mot San Marino hemma i Cypern. Annars har man alltså förlorat mot Norge, Bulgarien och bland annat Skottland.

All in-spel

Även fastän Ryssland ställts mot två av Europas svagaste landslag så är det värt att uppmärksamma deras otroliga målskörd, 13 gjorda mål på de 2 senaste matcherna . Otroligt!

Att göra mål är aldrig onyttigt, snarare tvärtom så tror vi det talar för att Rysslands offensiv flyter på ännu bättre på tisdag. Självförtorende måste ju trots allt vara på topp för lirare som Dzyuba och Smolov, och därför tror vi Ryssland även besegrar Cypern relativt tryggt i det här mötet. Det finns absolut ingenting som talar för bortalaget här.

Vi är alltså smått överraskade av oddset på asianmarknaden här, Ryssland (-1,5 asian) betalar riktigt fina 1,83x hos Paf, och det tycker vi är ett alldeles för högt odds. Det utnyttjar vi. Missa inte att ni får 100 kr, helt omsättningsfritt hos spelbolaget Paf. ↓

 GÅ MED PAF – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Regler & Villkor gäller.

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus. Sätt in 500 kr, få 1500 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Paf (100 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming