speltips_skribent

Speltips Chile – Sverige 11/6: Sverige entrar VM!

Det svenska landslaget infinner sig i Rennes, för spel mot Chile på Stade de la Route-de-Lorient – vi sparkar igång VM på riktigt!

Twitter Facebook

Då var det äntligen dags för det svenska landslaget att steppa in i VM 2019, och det är ett optimistiskt landslag vi har framför oss. Tyskland, USA och Frankrike är givetvis de tre största favoriterna, men de svenska spelarna har varit tydliga med att kommunicera, att de ska vara med och slåss om ett guld – och det med all rätt!

Sverige infinner sig, tillsammans med USA, Thailand och Chile i Grupp F i det här världsmästerskapet. Och så här på förhand är svenskorna givetvis stora favoriter till att ta sig vidare till ett slutspel. USA är den tyngsta pjäsen här, men både Chile och Thailand är ett par steg mindre än Sverige.

Även fastän gapet i kvalité blivit mindre inom damfotbollen under de senaste åren, så råder det fortsatt klasskillnad mellan länder som Sverige och Chile. Brasilien ligger långt framme, men resterande lag i Sydamerika håller inte direkt en hög kvalité.

Svaga resultat inför VM

Vi kan konstatera att det chilenska landslaget betat av åtta träningsmatcher under 2019, ingen av dem matcherna har man lyckats vinna, och då har man ställts mot länder som Italien, Katalonien, Jamaica och bland annat Colombia. Inte direkt det tuffaste motståndet, det säger väl egentligen allting om var Chile står.

Annorlunda ser det onekligen ut för Sverige, som trots allt är ett av de 10 främsta landslagen i världen. De vann samtliga matcher, förutom en, i VM-kvalet och då har dessutom radat upp två raka segrar inför tisdagens premiär!

Vi räknar därför med att få bevittna ett oerhört motiverat Sverige i Rennes, och eftersom att man är klasser bättre, så utgår vi ifrån att man besegrar Chile relativt tryggt på tisdag.

En svensk seger, plus under 3,5 mål i matchen, känns därför som ett riktigt bra spel härifrån, Chile lär trots allt fokusera på defensiven och därför räknar vi inte riktigt med en målfest här.

Kombinationsspelet betalar klart godkända 1,75 x insatsen hos Betway!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + under 3,5 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming