speltips_skribent

Europatipset 11/6: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Spelförslag till Europatipset vecka 24! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Oddsboost: Syna en spansk seger till 6,00 x insatsen, eller en svensk seger till 100,0x! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 24! EM-kvalet rullar vidare, med bland annat Island – Turkiet på agendan, på förhand kanske den mest spännande drabbningen under tisdagen – åtminstone ifall man enbart ser till EM-kvalet! 

VM i Frankrike rullar även det vidare, och Svenska Spel väljer alltså att ta med tre fighter därifrån, bland annat toppfighten mellan Frankrike och Norge! Den drabbningen blir onekligen spännande.

Slutligen så är det alltså ett möte från Division 2 Östra Götaland som sätter punkt för kupongen! I vanlig ordning, så använder vi oss av 8 halvgarderingar, samt 1 helgardering – ett 768 raders system!

europatipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Belgien.
Omgången bästa värdespik: Nordirland?
Omgångens chansspik: Krysset mellan Island och Turkiet.
Omgången favorit som är i fara: Finland.

1. Island – Turkiet, 1X2

Det var onekligen längesedan turkisk fotboll mådde så bra, som den gör i nuläget. De besegrade närmst världsmästarna Frankrike med 2-0, vilket dessutom innebar deras femte raka seger. De toppar numer gruppen och kliver in i tisdagens möte, med största möjliga självförtroende men! Island kan absolut inte räknas bort från det här mötet – speciellt inte här hemma på Island. Med andra ord, en riktig helgarderingsfight! Vi tar inga risker här.

2. Belgien – Skottland, 1

Inget snack om saken, Belgien är flera steg större än Skottland och här hemma i Belgien kommer man att besegrade det skotska landslaget relativt komfortabelt. Spara era tecken!

3. Ungern – Wales, 1X

Ungern har imponerat stort under de senaste månaderna, och räknar vi med deras resultat i UEFA Nations League, så kan vi alltså konstatera att landslaget gått segrande ur fyra av sina fem senaste matcher. Addera därtill att man besegrat Kroatien med 2-1 i det aktuella EM-kvalet. De är bevisligen ett tufft motstånd, och det tror vi Wales får erfara på tisdag – speciellt här i Ungern. 1X testas!

4. Vitryssland – Nordirland, X2

Den vitryska truppen innehåller ingen vidare kvalité och står alltså fortsatt på noll poäng efter tre spelade omgångar. Annorlunda ser det ut hos Nordirland, som alltså står på full pott (9 poäng)! Att vi utgår ifrån en bortaseger här är därför ingen större överraskning, men vi adderar till det mittersta tecknet eftersom att Nordirland hade det någorlunda knepigt mot Estland borta senast!

5. Albanien – Moldavien, 1

Moldavien är ett av Europas allra svagaste landslag och det bekräftades onekligen i den senaste rundan av detta EM-kvalet. Moldavien upplevde stora problem i matchen mot Andorra(!) i lördags. och lyckades alltså bara besegra blåbärsnationen med 1-0 på hemmaplan. Svagt! Det blir därför inga poäng i Albanien på tisdag.

6. Ryssland – Cypern, 1

Inget snack om saken, lite som i matchen mellan Belgien och Skottland, Ryssland är ett betydligt bättre kollektiv än Cypern och det tror vi resulterar i att det ryska landslaget besegrar Cypern komfortabelt. Spiketta.

7. Grekland – Armenien, 1X

Grekland vs Mkhitaryan! Lite så tänker högst troligt de flesta när blicken fastnar på det här mötet. Grekland är givetvis det bättre landslaget här och ska, ifall de får spelet att fungera, besegra Armenien komfortabelt. Men, Grekland tenderar att emellanåt bjuda på överraskande resultat, som exempelvis 1-0-förlusten mot Estland (i Grekland) i UEFA Nations League. Och då är de alltså streckade till 68% på tisdag. Krysset tas med!

8. Italien – Bosnien, 1

Bosnien är inte riktigt sig själva just nu, och det bekräftades onekligen i samband med förlusten mot Finland senast. Teemu Pukki sänkte Bosnien på egen hand, vilket alltså innebär att Finland agerar grupptvåa efter den självklara favoriten, Italien. Vi har därför svårt att se att Bosnien ska kunna störa Italien på tisdag, det är trots allt ett formstarkt Italien vi har framför oss, ett Italien som jagar sin fjärde raka seger i gruppspelet. Spiketta!

9. Liechtenstein – Finland, X2

Finland går som sagt riktigt bra i nuläget, och jagar under tisdagen sin tredje raka seger i EM-kvalet. Och Finland har trots allt en generös uppgift framför sig här, Liechtenstein står fortsatt på noll poäng i det här gruppspelet och addera därtill att de har 0-11 i målskillnad. Vi räknar därför med att Finland vinner den här matchen, men eftersom att Finland är streckade till otroliga 82%, så väljer vi att ta det mittersta tecknet också. Spännande!

10. Frankrike D – Norge D, 1X

Frankrike och Norge inledde världsmästerskapet genom att krossa sitt motstånd i premiären, Sydkorea besegrades med 4-0 av Frankrike, samtidigt som Nigeria förlorade mot Norge, med 3-0. På onsdag ställs favoriterna mot varandra, och här väljer vi alltså Frankrikes sida. I våra ögon är Frankrike det bättre laget, och de lirar dessutom på hemmaplan. Tung fördel. Det får oss att klicka in 1X.

11. Nigeria D – Sydkorea D, 1 2

Måstematch för Nigeria och Sydkorea, som båda är i stort behov av en trepoängare efter krossen i den allra första omgången! Och fighten känns onekligen vidöppen, känslan säger att Nigeria har det som krävs för att besegra Sydkorea, och tvärtom! En klassisk gaffel känns därför riktigt bra här.

12. Tyskland D – Spanien D, 1X

Tyskland är steget större, men större skrällar har skett i världsmästerskap tidigare. Därför tar vi med det mittersta tecknet här, Barcelona spelade trots allt Champions League-final i år, det betyder att även det spanska landslaget har fin kvalité i truppen. Dock så besegrar Spanien inte Tyskland.

13. Nosaby IF – Hässle IF, 1X

Division 2 Östra Götaland. Nosaby IF har radat upp tre raka segrar inför onsdagens möte mot Hässle IF, ett Hässle som alltså bara plockat ett poäng, på de fem senaste omgångarna i seriespelet. Det är en tydlig skillnad i dagsform, och med detta sagt, så är vi någorlunda övertygade om att Nosaby IF undviker ett nederlag här. 1X.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming