speltips_skribent

Speltips Spanien – Sverige 10/6: Seriefinal i grupp F!

Sverige reser till Madrid, för spel på Santiago Bernabeu under måndagskvällen! Kan man sätta käppar i hjulet för Spanien?

Oddsboost: Syna en spansk seger till 6,00 x insatsen, eller en svensk seger till 100,0x! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

En stor uppgift, det är onekligen vad Sverige har framför sig under måndagskvällen när man entrar Santiago Bernabeu i Madrid. Storfavoriten Spanien står för motståndet, och här räknar väl ändå de flesta med att hemmalaget går segrande ur fighten?

Spanien hade förvisso ett tufft världsmästerskap i fjol, det blev som bekant ett tidigt urtåg mot Ryssland och det är givetvis inte ett tillräckligt bra resultat för ett lag av Spaniens kaliber.

Addera därtill att Spanien inte lyckades vinna sin grupp i UEFA Nations League, de föll mot England och Kroatien i de två sista matcherna, vilket resulterade i att man hamnade på en andraplats i gruppen. Därför är det onekligen lite av en, “upp till bevis”-känsla man har kring Spanien. Även under måndagen, när Sverige kommer på besök.

Ingen förväntar sig som sagt att Sverige ska besegra Spanien i Madrid, det i sin tur innebär att Sverige inte riktigt har något att förlora. De kommer att fokusera på att ligga rätt och i princip enbart fokusera på försvarsspelet – en klassisk svensk approach med andra ord.

Utmaningen ligger onekligen att inte sjunka alldeles för djupt, eftersom att Spanien är så pass skickliga på att utnyttja svagheterna i ett sådant försvar. Det kommer helt enkelt att krävas något extra från Sverige ifall det ska bli tre, eller ett poäng av det här!

Klasskillnad?

Tittar vi närmre på vilka landslag Sverige spelat mot under de senaste veckorna, så råder det inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på måndag. Sverige har ställts mot Malta, Norge, Rumänien, Island och Finland i de fem senaste matcherna. De fem matcherna har resulterat i blott två segrar.

De flesta är nog överens om att Spanien tillhör en annan liga, de har dessutom en positiv konkurrenssituation i truppen då lirare som Isco, Cazorla, Rodri, Parejo och bland annat Asensio slåss om startplatser.

Granqvist och Lindelöf kommer som bekant inte till spel under måndagen,  det, i kombination med revanschlustan i Spanien (efter VM & UNL) tror vi fäller avgörandet för utfallet i måndagens möte. Spanien kommer dessvärre att besegra Sverige.

Med detta sagt, så klickar vi alltså in Spanien (-1 handikapp) till finfina 1,83 x insatsen hos Betway! Missa inte deras välkomstbonus. ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,83
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming