speltips_skribent

Speltips Tyskland – Argentina 9/10: Träningslandskamp i Dortmund

Spelare som Messi, Aguero och Di Maria har stannat hemma, det öppnar upp för en tysk seger på onsdagskvällen. 

Twitter Facebook

Signal Iduna Park agerar spelplats när Tyskland och Argentina drabbar samman på onsdagen, ett möte som så här på förhand är en aning kallt. Precis som vi nämner i ingressen är varken Messi, Aguero eller Di Maria uttagna, lirare som Lo Celso, Lanzini, Vazquez, Romero och Correa har även de stannat hemma.

Tittar vi närmre på Argentinas trupp, så är det inte direkt en slagkraftig trupp som uppenbarar sig framför en, faktum är att den ser förvånansvärt svag ut. Tre orutinerade målvakter är uttagna, Otamendi har gått svagt i City under inledningen, Rojo har gjort ett inhopp för United och Foyth har spelat noll minuter för Tottenham – ett flertal frågetecken i försvaret med andra ord.

Att Erik Lamela är den mittfältaren med flest landskamper (25) säger även det någonting. Högst upp i banan lär vi få bevittna Dybala och Martinez, de behöver onekligen ha en bra dag ifall det hela ska gå hem på onsdag. Så är det.

Formstarka lirare i Tyskland

Tyskland ser betydligt mer spännande ut än Argentina, åtminstone ifall vi spontant kikar på spelartruppen. Att man har världens bästa målvaktsuppsättning är bekant sedan tidigare, och försvaret ser även det intressant ut. Ytterbackarna i Leipzig lär få förtroendet från start här, Halstenberg och Klostermann har gått starkt i Bundesliga under inledningen.

På mittfältet huserar lirare som Kimmich, Reus, Gundogan, Can och bland annat Serge Gnabry. Här sticker givetvis Gnabry ut en aning, vilken jäkla säsongsinledning tysken haft, fyra mål mot Tottenham och han har dessutom gjort mål i fyra av fem matcher i EM-kvalet – ett fantastiskt facit, minst sagt.

Med det sagt så kommer vi alltså att välja Tysklands sida i den här matchen, man är formstarkare, spelar på hemmaplan och har helt enkelt ett bättre fotbollslag än Argentina.

Vi väljer därför att klicka in den raka ettan på 1X2-marknaden, och detta gör vi till finfina 1,85 x insatsen hos Interwetten.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming