speltips_skribent

Speltips Ryssland – Skottland 10/10: Kan säkra ett avancemang

Blir det kryss i Kazakstan – Cypern, och Ryssland besegrar Skottland på torsdag, så är man alltså klara för EM 2020. Motivationsfaktor?

Twitter Facebook

Ryssland har i princip varit outstanding i det här, möjligtvis på förhand enkla kvalet men det är fortsatt en stor bedrift att ha plockat 15 poäng, av 18 möjliga efter sex spelade omgångar. Enda poängtappet är alltså förlusten borta mot Belgien (3-1) – första matchen i gruppspelet.

Det innebär alltså att Ryssland, inför torsdagens möte noterats för fem raka segrar, 4-0, 9-0, 1-0, 2-1 och 1-0 är de fem resultaten man mäktat med – de förstnämnda är mot Kazakstan och San Marino. En solid resultatrad.

Tabelläget ser ut som följande;
Belgien, 18 poäng
Ryssland, 15 poäng
Kazakstan, 7 poäng
Cypern, 7 poäng
Skottland, 6 poäng
San Marino, 0 poäng

Som ni själva ser, så är gruppettan Belgien och Ryssland i princip klara för spel i EM 2020, det krävs onekligen ett mirakel ifall utfallet ska bli annorlunda. Besegrar Ryssland Skottland på torsdag, infinner man sig 12 poäng före Steve Clarkes mannar. Kazakstan och Cypern är samtidigt för dåliga för att hinna ikapp. Med det sagt så konstaterar vi att det här gruppspelet redan är avgjort.

Säkrar avancemanget här i Ryssland

Finns det egentligen ett bättre tillfälle för att säkra ett avancemang till ett stort mästerskap än här, på hemmaplan – inför de egna supportrarna? Nej, faktiskt inte, och Ryssland är ett mycket stolt fotbollslandslag, därför tror vi de onekligen är kapabla till att sätta in ytterligare en växel här, och i sin tur besegra Skottland.

Skottland har trots allt varit en stor, stor besvikelse så här långt – förvånansvärt usla har de faktiskt varit. Så är det. De föll exempelvis mot Kazakstan med 3-0 i premiären, dessutom så hade de enbart en 1-0-ledning mot San Marino, enda in i den 74:e(!) matchminuten. Mot Cypern, på hemmaplan, krävdes det alltså ett mål i den 89:e matchminuten för att segern skulle bli ett faktum. Detta är tre resultat som bekräftar var det skotska landslaget står idag.

Ryssland besegrade Skottland på bortaplan med 2-1, och därför tycker man de bör ha en god chans till att kunna slå skottarna med minst två baljor här hemma i Ryssland.

Ryssland (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till finfina 1,87 x insatsen hos Interwetten. 1000 kr i välkomstbonus, får ni hos spelbolaget. ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming