speltips_skribent

Speltips Österrike – Israel 10/10: Odds från asianmarknaden

Österrike ser riktigt starka ut inför de fyra avslutande omgångarna – ser ut att säkra ett avancemang till EM 2020.

Twitter Facebook

Österrike infinner sig på en tredjeplats i gruppen, ett poäng efter Slovenien på en andraplats – samt ytterligare två poäng till Polen och förstaplatsen. Avancemanget lever i allra högsta grad, Österrike har faktiskt ett avancemang i sina egna händer då man ställs mot Slovenien i nästa omgång.

Och när Österrike nu kliver in i de fyra avslutande omgångarna med självförtroendet på topp, så tycker vi de trots allt bör anses vara favoriter till att säkra det där avancemanget. Först och främst så är de klart bättre än Slovenien, men även spelschemat talar för att Österrike faktiskt fixar detta till slut.

Israel, Slovenien, Nordmakedonien och Lettland, det är nationerna Österrike gör upp mot här på slutet, tre av dessa kommer man att gå segrande ur, och nyckelmatchen blir alltså matchen på söndag – Slovenien på bortaplan.

Det som talar emot Slovenien är det faktum att man ställs mot Polen i den allra sista omgången, på bortaplan. Vi förmodar att Polen även de har ett avancemang att lira om och vi har därför svårt att se att de ska förlora den matchen. Det innebär högst troligt att ett kryss räcker för Österrike i Slovenien, ifall man nu går segrande ur resterande tre fighter – vilket vi alltså utgår ifrån att de gör.

Israel räcker bevisligen inte till

Israel fick en flygande start i det aktuella EM-kvalet, och stod alltså på sju poäng efter tre spelade omgångar. De besegrade bland annat Österrike, vilket fick flera att tro på att Israel möjligtvis hade en chans i det här gruppspelet. Viktigt att tänka på är dock det faktum att Österrike inte riktigt var sig själva under den perioden, de har onekligen tagit sig i kragen och är betydligt bättre idag – även fastän det rör sig om en tidsperiod på ett par månader.

Att Österrike hade ett lägre odds än gruppettan Polen hos ComeOn när de ställdes mot varandra senast, säger egentligen allting om Österrikes status i dagsläget.

Sedan den där tredje omgången har Israel alltså inte lyckats vinna en enda match, tre raka poängtapp är ett faktum – bland annat ett oavgjort resultat mot Nordmakedonien på hemmaplan(!). Det sticker givetvis ut, även 4-0-förlusten mot Polen i juni månad.

Saker och ting har med andra ord återgått till det normala, och därför är vi även helt övertygade om att Österrike går segrande ur torsdagens möte. De lirar på hemmaplan, är det bättre laget och dagsformen är god (10 poäng på de 4 senaste matcherna), tre tillräckligt tunga faktorer som alltså får oss att välja Österrikes sida.

Österrike (-1,25 asian handicap) klickas in till fina 1,95x hos ComeOn! Missa inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: ComeOn (500% bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming