speltips_skribent

Europatipset 10/10: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 41! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 41. Landslagsuppehåll på G, och det är väl egentligen bara att acceptera, det kan bli trevligt. Vi har ett par fina matcher framför oss, längre fram har vi bland annat Sverige – Spanien och den matchen ser man trots allt fram emot.

På torsdag och fredag är det inte direkt någon match som sticker ut, men det spelar väl egentligen roll, vi är ute efter 13 rätt här och jackpotten på 6 miljoner kronor, det är trots allt det viktiga. Och vi har faktiskt en riktig bra känsla när det kommer till vår rad den här veckan – ett 768 raders system!

Systemförslaget samt analysen finner ni här nedanför. Ni kan rygga vårt system direkt här på sajten. Stort lycka till!

europatipset tips vecka 41

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Nederländerna.
Omgången bästa värdespik: England.
Omgångens chansspik: Krysset i Andorra – Moldavien.
Omgången favorit som är i fara: Kroatien.

1. Nederländerna – Nordirland, 1

Nordirland inledde som bekant kvalspelet genom att vinna de fyra inledande matcherna, men under den perioden stötte man varken på Nederländerna eller Tyskland, och inte helt överraskande föll Nordirland mot tyskarna senast och här kommer de att förlora igen. Det skiljer alldeles för mycket mellan lagen för att det ska bli spännande. Spiketta.

2. Kroatien – Ungern, 1X

Kroatien har allt annat än imponerat så här långt in i kvalet, de toppar förvisso gruppen med tre segrar på kontot men har bland annat tappat poäng mot Azerbajdzjan, samt förlorat mot Ungern. Därför ska det mittersta tecknet med här.

3. Slovakien – Wales, 1X

Mycket jämnt möte så här på förhand, Slovakien och Wales är i vår bok i princip lika bra landslag, det är i alla fall inte alls mycket som skiljer lagen åt, mer exakt är det tre poäng – Slovakien har 9, Wales har 6 – men Wales har samtidigt spelat matchen mindre. Med det sagt så går vi på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

4. Lettland – Polen, X2

Polen har sett riktigt svaga ut under de senaste månaderna och därför tycker vi det mittersta tecknet helt klart är värt att ha med här, även fastän polackerna toppar gruppen på 13 poäng.

5. Nordmakedonien – Slovenien, X2

Slovenien kommer närmst från tre raka segrar i kvalet, Lettland, Polen och Israel har samtliga besegrats och man har dessutom stänkt dit 10 baljor på de här matcherna. Därför är de givetvis även favoriter när de ställs mot Nordmakedonien på torsdag. Det kan dock bli lite knepigt här på bortaplan, Hemmalaget har plockat poäng i fyra av sex matcher så här långt.

6. Österrike – Israel, 1

Österrike var det bättre laget när man ställdes mot Polen i Warszawa senast, trots detta blev det ett poäng i matchen. Innan dess hade man dessutom noterats för tre raka segrar i kvalet, därför tycker vi Österrike bör ha en god chans till att besegra Israel på torsdag – ett Israel som tappat poäng i tre raka matcher.

7. Ryssland – Skottland, 1X

Ryssland har gått urstarkt i kvalet så här långt men segern över Kazakstan senast väckte en del frågetecken. De avgjorde inte matchen förrän i den 90:e matchminuten, då agerade de dessutom hemmalag. Vi väljer av den anledningen att ta med det mittersta tecknet, Skottland är möjligtvis urform men spelvärdet är minst sagt fantastiskt.

8. Serbien – Paraguay, 1X

Träningslandskamp i Serbien, och just hemmaplansfördelen får oss att välja Serbiens sida i den här matchen. De är dessutom snäppet vassare än Paraguay sett till kvalitén. 1X räcker.

9. Montenegro – Bulgarien, 1X2

Varken Montenegro eller Bulgarien har ännu lyckats vinna en match i gruppspelet så här långt, två poäng står de båda på och med det sagt så är helgarderingar given här, åtminstone i vår bok. Onödigt att ta en risk i en sådan här öppen tillställning. 1X2.

10. Tjeckien – England, 2

England kommer att vinna 8 av 8 matcher i det här gruppspelet, det är vi helt övertygade om. De är bevisligen steget större än samtliga motstånd och det är något deras målproduktion bekräftar – England har gjort 19 mål på 4 matcher. Spiktvåa!

11. Island – Frankrike, X2

Frankrike är mänskliga, det bekräftades i samband med deras förlust i Turkiet, och Island tenderar att vara knepiga här på hemmaplan. Därför tar vi alltså med krysset, spontant kan säkerligen de flesta känna att spiken är given, och att krysset istället möjligtvis bör placeras i England-matchen, men spelvärdet är fint här, och därför landar vi i att X2 är det bästa alternativet!

12. Turkiet – Albanien, 1

Turkiet går som tåget i kvalet och toppar gruppen tillsammans med Frankrike. De har dessutom vunnit tre av tre matcher här på hemmaplan, man besegrade just Frankrike med 2-0 här hemma. Därför spikar vi Turkiet – Albanien är bra men bör förlora här på bortaplan.

13. Andorra – Moldavien, X2

Andorra står fortsatt på noll poäng sex omgångar in i kvalspelet, och även fastän Moldavien inte är så mycket bättre (3 poäng – seger över Andorra på hemmaplan) så tror vi Moldavien trots allt plockar poäng mot blåbärsnationen. Det bör de i alla fall göra tycker man. X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Prova på Snabbare: 100% upp till 2500 kr

Slipp allt krångel, logga in via BankID – och plocka på köpet hem en grym välkomstbonus.
Till Snabbare.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming