speltips_skribent

Europatipset 6/10: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset vecka 40! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 40. En helt fantastisk söndag är vad vi har framför oss, Stockholmsderby, seriefinal i Italien och bland annat ett spännande toppmöte i Spanien – samt ett flertal andra fina matcher. En heldag framför tven? Så blir det högst troligt.

Det är just sådana här söndagar vi älskar Europatipset lite extra, och med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halvgarderingar och en 1 hel.

Hela vårt systemförslag, samt vår analys av samtliga 13 matcher på kupongen, finner ni precis här nedanför. Stort lycka till.

europatipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Manchester City.
Omgången bästa värdespik: Eintracht Frankfurt.
Omgångens chansspik: Krysset i Inter – Juventus.
Omgången favorit som är i fara: Manchester United.

1. Arsenal – Bournemouth, 1

Två spelande fotbollslag, och det tror vi kan komma att passa Arsenal bra i den här matchen, dessutom så ser Arsenal till att plocka sina trepoängare här på Emirates Stadium, speciellt mot dem lite sämre lagen. Med det menar vi absolut inte att Bournemouth är dåliga, de har fått en positiv start på säsongen, men just den här matchen tror vi de förlorar. Spiketta.

2. Manchester City – Wolverhampton, 1

Inget snack om saken, Peps mannar har redan tappat poäng vid två olika tillfällen under inledningen och har absolut inte råd med ytterligare ett poängtapp. Därför besegrar de helt enkelt Wolves här – tryggt dessutom. Spiketta.

3. Newcastle – Manchester United, 1 2

Är det någon gång Newcastle ska sprattla till så är det väl trots allt mot ett United som inte direkt imponerar, de är förvånansvärt dåliga till och med – två segrar är ett faktum sju omgångar in i seriespelet. Dessutom, fantastiskt spelvärde på Newcastle (givetvis). Därav gaffeln!

4. Southampton – Chelsea, X2

Tuff uppgift för Southampton, som här närmst kommer från två raka förluster i ligaspelet. Det i sin tur innebär att vi finner de först på en 14:e plats i tabellen, en någorlunda väntad position, trots allt, och med det sagt så tror vi dessvärre det blir ett nytt poängtapp för Hasenhüttls mannar på söndag. Chelseas unga lirare ser onekligen spännande ut, och är Chelsea är helt enkelt det bättre laget här. X2.

5. Djurgården – Hammarby, 1X2

Den mest givna helgarderingen på kupongen, Stockholmsderby – trots allt. Djurgården och Hammarby är båda kapabla till att gå segrande ur den här matchen, så är det. Dagsformen är positiv, kvalitén är hög och man lirar om ett guld – därför tar vi helt enkelt inga risker här. 1X2!

6. Kalmar – Eskilstuna, 1

Kalmar har inte direkt imponerat under den senaste perioden, vilket har resulterat i att man nu är indragna i bottenstriden – och riskerar i sin tur att åka ur Allsvenskan. Tre poäng har man ner till fel sida av strecket, därför är tre pinnar ett måste när Eskilstuna kommer på besök. Och det tror vi man alltså mäktar med, Eskilstuna har förlorat 11 av 13 bortamatcher den här säsongen, samt förlorat tre raka matcher. Vi testar spikettan, en halvgardering är möjligtvis på sin plats här men fler tuffa matcher följer här framöver. Därför sparar vi på våra tecken.

7. Malmö FF – Göteborg, 1X

Malmö FF är givetvis stora favoriter till att gå segrande ur den här matchen, men de har alltså matchats väldigt hårt under de senaste veckorna. Väldigt hårt. Här senast, i torsdags, blev det 90 tuffa minuter mot Köpenhamn och därför väljer vi att ta med krysset. Malmö FF är trots allt streckade till 70% här.

8. Torino – Napoli, 1 2

Napoli saknar inte direkt målchanser i sina matcher, men när det kommer till att sätta dit dem, så har de onekligen misslyckats. De måste bli effektivare framför mål ifall de ska hänga på Juventus och Inter, så är det. Torino, här på bortaplan är heller ingen enkel uppgift, hemmalaget är förvisso väldigt ojämna men de är samtidigt knepiga att möta på Stadio Olimpico di Torino – fint värde dessutom. Därför landar vi i gaffeln!

9. Inter – Juventus, X

Vi vill ha med ettan, men känslan säger att Juventus undviker ett nederlag här, de är betydligt slagkraftigare och har trots allt bara tappat poäng vid ett tillfälle – utan att ha imponerat. Det är ett ordentligt styrkebesked, och det är just i sådana här matcher som de stora lirarna kliver fram, vi väljer därför i slutändan Juventus sida. De är bättre.

10. Barcelona – Sevilla, 1X

Barcelona börjar åtminstone få lite ordning efter en riktigt svag start, man är långt ifrån 100-procentiga men här närmst, lyckades man ändå vända ett 1-0-underläge till seger mot Inter i Champions League. Getafe besegrade närmst i ligaspelet, på bortaplan och innan dess slog Barcelona Villarreal. Tre raka segrar är ett faktum, och därför tror vi även man bör ha goda poängmöjligheter mot Sevilla på Camp Nou. Krysset åker dock med, Sevilla har trots allt höjden.

11. Sociedad – Getafe, 1X

Real Sociedad föll förvisso mot Sevilla senast, men det är samtidigt en av säsongens allra tuffaste uppgifter, speciellt när mötet går av stapeln på Estadio Sanchez Pizjuan. Här hemma, mot Getafe, bör man ha goda möjligheter till att studsa tillbaka, det är absolut ingen Isak-hype kring detta Sociedad, utan Sociedad är riktigt jäkla bra. Getafe är dock även de fina, därför landar vi i att 1X är det bästa alternativet här.

12. Saint Etienne – Lyon, 1 2

Vidöppen tillställning, Saint Etienne har förvisso fått en urusel start på säsongen (19:e plats i tabellen) men ett möte mot Lyon på hemmaplan är precis det vi tror kan få igång Saint Etienne. Lyon har heller inte imponerat under inledningen, de har enbart vunnit två matcher så här långt. Vi avslutar på samma vis som vi började; vidöppen fight.

13. Eintracht Frankfurt – Werder Bremen, 1

Eintracht Frankfurt känns snäppet vassare än Werder Bremen, speciellt när det kommer till spel på Commerzbank-Arena. Som bekant, så trivs Eintracht alltid som allra bäst här på hemmaplan, de har i princip under alla år påvisat en markant skillnad när det kommer till spel på hemma- och bortaplan. I år har de inlett med två segrar och ett oavgjort resultat här hemma. Spikettan testas!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Prova på Snabbare: 100% upp till 2500 kr

Slipp allt krångel, logga in via BankID – och plocka på köpet hem en grym välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming