speltips_skribent

Speltips Real Valladolid – Atletico Madrid 6/10: Rakt spel

Atletico Madrid kommer närmst från en komfortabel seger över Lokomotiv Moskva i CL, andra raka på söndag?

Twitter Facebook

Sakta men säkert börjar pusselbitarna falla på plats i detta Atletico Madrid, försäsongen gav lite hintar om vad som komma skall men efter en svag säsongsinledning väcktes nya frågetecken. Defensiven såg en aning ostrukturerad ut och offensiven lämnade mycket att önska. De två lagdelarna har skärpt till sig ordentligt och vi räknar därför med att Atletico går starkt framöver.

Fyra hållna nollor är ett faktum för Atletico inför söndagens möte, Lokomotiv Moskva, Real Madrid, Mallorca och Celta Vigo har samtliga misslyckats med att näta på Jan Oblak, vilket givetvis boostar självförtroendet ordentligt i den här backlinjen.

Det är ju som bekant ett nytt försvar Simeone håller på att sätta, Godin, Felipe Luis och Juanfran har samtliga lämnat och därför är varje hållen nolla under inledningen extra viktig för Simeone. Så är det.

Real Valladolid har fått en riktigt fin start på säsongen och infinner sig på en 12:e plats i tabellen. Det är bra, eftersom att de flesta på förhand varit inne på att Real Valladolid åker ur Spaniens högstaliga. Det är trots allt en tunn trupp Sergio Gonzalez har att göra med, därför är de faktiskt helt beroende av att ha en positiv skadesituation under säsongens gång – annars blir det här jobbigt.

Atletico vinner

Nu är det förvisso så att Valladolid fortsatt är obesegrade på hemmaplan, de har dessutom hunnit med att plocka en pinne på Santiago Bernabeu, men faktum är att de lite sämre lagen tenderar att gå starkt under inledningen. Så är det, så småningom så lär de sjunka i tabellen.

Atletico Madrids försvar ser som sagt bättre och bättre ut, och nu har även João Félix kommit igång på allvar, med två mål på de tre senaste matcherna. Costa har assisterat, och vi utgår bara ifrån att även den lagdelen ser bättre ut framöver.

Klasskillnad, helt enkelt. Därför väljer vi alltså Atletico Madrids sida på söndag, trots spel på bortaplan. Och detta gör vi genom att plocka fram ett odds på 1X2-marknaden – spelvärdet är tillräckligt bra där.

Den raka tvåan klickas in till godkända 1,70 x insatsen hos Interwetten.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Nätets smidigaste Sportsbook – Hajper!

Slipp allt krångel med registrering och email, logga enkelt in via Mobilt BankID – och erhåll en 100-procentig odds bonus!
Gå till Hajper.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,70
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming