speltips_skribent

Speltips Tottenham – Manchester United 13/1: Solskjaers första stora test!

Manchester United har radat upp fyra raka segrar med Solskjaer vid rodret, men på söndag höjs svårighetsgraden ordentligt – Solskjaers första poängtapp?

Twitter Facebook

Vi har sett en tydlig förbättring hos Manchester United sedan Jose Mourinho lämnade sin post som huvudtränare, Solskjaer har onekligen fått fart på offensiven, där främst Pogbas mål symboliserar det faktum att spelarna varit en aning låsta med Mourinho vid rodret.

Manchester United kliver därför in i söndagens möte med största möjliga självförtroende, utifrån förutsättningarna. Fyra segrar av fyra möjliga under Solskjaer vittnar om att man åtminstone är på väg i rätt riktning igen.

Det råder dock inga som helst tvivel om att spelschemat varit oerhört generöst för Solskjaer. Manchester United har trots allt ställts mot Cardiff, Huddersfield, Bournemouth och Newcastle. Tottenham tillhör onekligen en annan kategori, och därför ska det bli väldigt intressant att se huruvida Solskjaer väljer att approacha det här mötet. Högst troligt blir det en avvaktande approach, norrmannen är vid det här laget väl medveten om hur bra detta Tottenham är i år och därför vore allt annat än en defensiv plan en mycket stor överraskning!

Tottenham menar allvar i år och Pochettino har fått det här lagbygget till att bli ett av Europas mest slagkraftiga. De har dessutom varit helt outstanding under den senaste perioden, bortser vi tillfälligt från kollapsen mot Wolves, så har Tottenham alltså gått segrande ur sex raka matcher i ligaspelet, men det är inte bara det som är imponerande, laget har producerat hela 20(!) mål på de sex matcherna – ett snitt som alltså landar på över 3,0 mål per spelad match.

Tottenham är tyngre

Tottenham har som bekant inte spelat en ligamatch sedan den 1 januari, men har istället hållit igång, i både EFL Cup och FA-Cupen. Den fjärde januari besegrade man Tranmere Rovers med hela 7-0 på bortaplan och man följde dessutom upp den segern genom att slå Chelsea i EFL Cup med 1-0 på hemmaplan. Det är ytterligare två starka resultat som Tottenham tar med sig in i matchen på söndag.

Vi anser därför även Tottenham ligga närmre segern i den här matchen, Solskjaer saknar trots allt erfarenhet från dessa typ av sammanhang och det råder samtidigt inga som helst tvivel om att Tottenham, på Wembley är en väldigt, väldigt stor uppgift.

Skadeläget ser relativt bra ut i båda läger, Lucas Moura ska bedömas under söndagen och ett beslut ska tas huruvida han är redo för spel eller inte. Vertonghen, Wanyama, Dier och Dembele är fortsatt skadade. United får samtidigt klara sig utan Rojo, Bailly och Smalling(?).

Med detta sagt så väljer vi alltså att kliva in på 1X2-marknaden, och mer exakt är det den raka ettan vi är intresserade av. Tottenham är riktigt starka just nu, och därför tror vi helt enkelt inte United räcker till. Den raka ettan synas till finfina 2,08 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas!

Missa inte deras välkomstbonus, 200% upp till 2000 kr – tillgängligt även för befintliga spelare som inte gjort en insättning under 2019! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Ny bonus hos Betsafe: 1000 kr + 400 kr i gratisspel

Både nya- och befintliga kunder kan nyttja det här erbjudandet, vid en första insättning under 2019!
Gå till Betsafe!

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,08
Bolag: LeoVegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming