speltips_skribent

Speltips Everton – Bournemouth 13/1: Svag form hos bortalaget

Frågetecknen är många i Bournemouth-lägret inför söndagens bortafight mot Everton – speltips från 1X2-marknaden!

Twitter Facebook

27 oktober, efter 10 spelade omgångar i Premier League infann sig Bournemouth, efter en väldigt stark start, på en fin sjätteplats i tabellen. Idag, 21 omgångar in i seriespelet hittar vi de först på en 12:e plats, och det råder inga som helst tvivel om att de varit lite av ett mysterium under den senaste perioden.

Bournemouth har sedan den där segern över Fulham i den 10:e omgången, bara noterats för två(!) segrar i ligaspelet – 2 segrar på de 11 senaste matcherna. Inte helt överraskande har de två segrarna kommit på Vitality Stadium.

Vi kan därför konstatera att Bournemouth noterats för fem raka förluster på resande fot, addera där till det faktum att de noterats för otroliga 16(!) baklängesmål – ett snitt som alltså landar på mer än 3,0 mål per spelad match. Usla siffror minst sagt.

Vi räknar därför med att Richarlison & Co får ytor att jobba på i den söndagens möte, detta trots den usla formen Everton visat upp under de senaste veckorna. De har alltså endast noterats för en seger på de åtta senaste omgångarna i Premier League, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att de nu bjuds på ett ypperligt läge till att återvända till vinnarspåret!

Vi väljer sida

För att hitta den senaste Everton-segern på Goodison Park, behöver vi spola tillbaka bandet tills den 24 november, då besegrade Everton Cardiff med 1-0. Sedan dess har det alltså inte blivit några segrar, men vi har samtidigt svårt att se att trenden ska kunna fortsätta länge till.

Everton har trots allt ett riktigt bra lag och med spelare som Richarlison, Sigurdsson, Andre Gomes och Bernard på banan så bör segrarna snart börja trilla in. Och finns det verkligen ett bättre tillfälle än på söndag?

Everton lider alltså inte av några skador alls och har heller inga spelare avstängda. De kommer därför att inleda matchen med sin starkaste möjliga elva. För Bournemouths del är samtidigt Wilson, King och dessutom Fraser ett frågetecken, samtliga kommer att testas under matchdagen för att se ifall de är redo för spel. Francis, Smith, Cook och Solanke missar samtliga matchen på grund av skada.

Med detta sagt så väljer vi alltså att kliva in på den raka ettan – Bournemouth har trots allt förlorat 9 av sina 12 senaste matcher! Den raka ettan betalar godkända 1,80 x insatsen hos Interwetten och är helt klart värd en slant.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1500 KR I BONUS!

Ny bonus hos NordicBet: 100% upp till 2500 kr!

Oavsett om du är ny kund, eller om du är en tidigare kund, så får du ta del av det här erbjudandet på din första insättning under 2019!
Gå till NordicBet.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: Interwetten (1500 kr bonus)
Spelstopp: 15:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming