speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Levante 13/1: Komfortabel seger?

Atletico Madrid har inte förlorat en match på Wanda Metropolitano sedan i maj månad, 2018 – steget större än Levante på söndag?

Twitter Facebook

Atletico Madrid är fortsatt med och utmanar Barcelona om en förstaplats i tabellen, de infinner sig fem poäng bakom ligaettan inför omgång 19, och är även den självklara utmanaren den här säsongen.

Atletico kliver dessutom in i söndagens möte med en god trend i bagaget, de har gått segrande ur sex av sina sju senaste matcher på Wanda Metropolitano, och dessutom hållit nollan intakt i fem av de sju matcherna. Ett minst sagt otroligt facit, som vittnar om hur löjligt tunga de är att möta.

Levante har med andra ord en väldigt stor uppgift framför sig på söndag, och det faktum att de endast noterats för en seger på de sju senaste omgångarna vittnar onekligen om en nedåtgående formkurva i bortalägret. Dock placerar de sig fortsatt bra till i tabellen, mer exakt på en 11:e plats i tabellen, det mycket tack vare deras fina start på säsongen.

Högst troligt är det därför med en defensiv approach som Levante intar Wanda Metropolitano på söndag. Målsättningen är tydlig, att få med sig ett oavgjort resultat och därför räknar vi med att Levante faller ner i banan. Omställningsspelet blir därför en nyckel för deras del.

Uselt försvar i bortalägret

Jumbon Huesca är alltså det enda laget i hela serien som släppt in fler mål än Levante, det vittnar onekligen om ett försvarsspel som upplever stora problem. Faktum är att Levante noterats för hela 34(!) baklängesmål och då har de dessutom släppt in 11 mål på deras 4 senaste matcher – otroliga siffror!

Att Levante, i det här skicket ska återvända hem med några som helst poäng från Wanda Metropolitano, ser vi i princip som en omöjlighet. Det skiljer alldeles för mycket i kvalité här, addera där till dagsformen samt hemmaplansfördelen.

Asianmarknaden är därför utav intresse här. Att Atletico Madrid besegrar Levante med två mål eller fler, ser vi som ett troligt utfall. De har trots allt gjort 10 mål på sina 5 senaste hemmamatcher och då har de dessutom ställts mot betydligt bättre försvar.

Atletico Madrid (-1,5 asian handicap) klickas in till godkända 1,81 x insatsen hos spelbolaget Betsson! 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming