speltips_skribent

Speltips Tjeckien – England 11/10: De fortsätter att vinna

Fyra segrar av fyra möjliga samt 19 gjorda mål – det engelska landslaget mår riktigt bra just nu. Vinner igen?

Twitter Facebook

Att England tagit ett kliv mot att vara en riktig toppnation är en sak som är säker vid det här laget, efter världsmästerskapet i Ryssland förtjänar de onekligen att kategorias som ett av de främsta landslagen just nu, och tittar vi närmre på hur de presterar efter fjolårets mästerskap, så har de faktiskt bara gått från klarhet till klarhet.

Det engelska landslaget hade som bekant ett lyckat äventyr i UEFA Nations League då de hamnade före Spanien och Kroatien i sin grupp, urtåget blev sedan ett faktum i semifinalen mot Holland, men fortsatt är avancemanget en bekräftelse på något – även fastän UNL inte riktig är så högt värderat ännu.

Det aktuella kvalet har även det resulterat i många fina insatser för Englands del, precis som vi nämner i ingressen så har de vunnit samtliga matcher så här långt, men även gjort det på ett väldigt imponerande vis. Deras målsnitt landar alltså på 4,75 mål per spelad match, det efter att ha ställts mot samtliga lag i gruppen. Mäkta imponerande.

Tjeckien har därför allt annat än en enkel uppgift framför sig på fredag, de är förvisso den nation som gjort det bäst efter just England, men de har inte direkt övertygat. Deras förlust mot Kosovo väcker givetvis en del frågetecken, och faktum är att de föll mot England med hela 5-0 på Wembley. Det resultatet vittnar onekligen om klasskillnaden som råder i det här gruppspelet.

England betydligt bättre

Kosovo, Montenegro och Bulgarien är de tre lagen Tjeckien har att göra med bortsett från England, en väldigt generös lottning får man trots allt säga och därför utgår vi även ifrån att man plockar andraplatsen – och i sin tur tar sig vidare från den här gruppen. Det bör snarare vara ett krav i och med hur urusla Montenegro och Bulgarien faktiskt är. De har alltså ännu inte vunnit en match.

Med det sagt så tror vi starkt på England i fredagens möte, motivationsfaktorn och hemmaplansfördelen talar möjligtvis för Tjeckien, men faktum är att Englands lirare aldrig ser ut att sakna motivation när det kommer till att representera landslaget. De går alltid starkt i kvalen, oavsett om de är klara för ett mästerskap eller inte. Det har vi onekligen fått bevittna i de senaste kvalen.

Sterling, Kane, Sancho, Henderson och Alexander-Arnold är samtliga uttagna och redo för spel, och det räcker alltså i princip att nämna dessa namn för att påpeka den tydliga skillnaden mellan länderna. 11 av Tjeckiens 22 uttagna spelare representerar till vardags en klubb i Tjeckien.

Med det sagt så testar vi en slant på England (-1 asian handicap) till finfina 1,84 x insatsen hos Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en sverige-halsduk!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming