speltips_skribent

Speltips Norge – Spanien 12/10: Spännande drabbning i Oslo

Kan Norge störa ett stjärnspäckat Spanien hemma i Oslo? Känslan säger ja, Lasses lagbyggen är allt som oftast knepiga att möta.

Twitter Facebook

Norge tror på poäng mot Spanien, till och med segern, det är onekligen känslan inför lördagens möte. Redan på Santiago Bernabeu var man som bekant väldigt nära på att få med sig poäng, inte för att det egentligen talar för Norge här, varje match är en annorlunda match, men Norge har onekligen tagit steg under de senaste åren, och är ett erkänt knepigt lag att möta.

Sverige kan onekligen bekräfta det faktum, där det alltså blivit delad pott i båda mötena. Det finns bevisligen kvalité i det norska landslaget och nu har man dessutom en av världens(?) mest intressanta lirare i truppen, givetvis tänker vi på Ødegaard som tagit hela La Liga med storm under inledningen. Norrmannen blev även framröstad till ligans bästa spelare i september månad.

Matchen mot Spanien är onekligen av kategorin en måstematch för Norge, förlorar man på lördag så är det dessvärre kört när det kommer till att hamna bland de två främsta i gruppen, möjligtvis inte i teorin men i praktiken lär det vara det. Därför tror vi Norge kan komma att bli knepiga för Spanien, det är trots allt heller inte samma Spanien som för några år sedan.

De får hål på spanjorerna

Det är ingen direkt överraskning att vi finner Spanien på en förstaplats i tabellen, med sex segrar av sex möjliga på kontot. Speciellt eftersom att de även ställts mot de två tuffaste landslagen i gruppen, på hemmaplan. Sverige besegrades med 3-0, samt Norge med 2-1.

Det är därför inte helt fel att tro att det åtminstone blir lite tuffare på bortaplan. Rumänien föll exempelvis bara med 2-1 mot Spanien på hemmaplan, och hade då dessutom ett drömläge i slutminuterna till att göra 2-2.

Vi är därför inne på ett odds från målmarknaden här, att Norge ska åstadkomma, minst det Rumänien gjorde ser vi inte alls som en omöjlighet, snarare som en stor möjlighet. 1-2/3 är ett resultat som känns troligt här, och möjligtvis kan Norge även, med lite tur, plocka poäng.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet blir därför vårt speltips från Ullevål Stadion, spelet betalar exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

2000 kr i välkomstbonus – hos Unibet

Den etablerade svenska Sportsbookien Unibet erbjuder alla nya kunder 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,00
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming