speltips_skribent

Speltips St. Patrick’s Athletic – Norrköping 11/7: Klasskillnad?

Norrköping kliver in i torsdagens möte som stora favoriter, även fastän de agerar bortalag. Vinner de i Dublin?

Twitter Facebook

Norrköping tar sig under torsdagen an ett motstånd, som egentligen inte bör spela kvalspel till Europa League. St. Patrick’s Athletic slutade först på en femteplats i den irländska ligan i fjol, dock beviljades inte fyran Waterford Uefa-licens, vilket alltså resultera i att St. Patrick’s Athletic fick platsen.

Norrköping tar sig alltså an ett motstånd som hamnade hela 37(!) poäng efter ligavinnaren Dundalk – och hela 27 poäng efter ligatvåan Cork City. Det är ett ordentligt gap ner till St. Patrick’s Athletic, onekligen.

Därför är det inte alls konstigt att Norrköping målas upp som stora favoriter, redan i match nummer ett – i Irland. Idag infinner sig St. Patrick’s Athletic på en fjärdeplats i tabellen, och redan nu 19 poäng efter ligaettan Dundalk. Addera därtill att man bara vunnit tre av sina sju senaste matcher i ligaspelet.

Tydlig skillnad!

Norrköping har kommunicerat att deras målsättning är att ta sig hela vägen till ett gruppspel i Europa League. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett oerhört motiverat Norrköping på torsdag – som går för segern. Formen är dessutom bra, då man vunnit fem av sina sju senaste matcher i Allsvenskan – senast besegrade man Häcken med 2-1 på Östgötaporten.

Jens Gustafsson lär dessutom vilja avgöra dubbelmötet redan på torsdag, spelschemat i Allsvenskan är inte det enklaste här framöver och därför vore det onekligen på sin plats att besegra St. Patrick’s Athletic i Dublin. Det är Norrköping kapabla till.

Vi väljer därför att klicka in en bortaseger här, det gör vi till godkända 1,67 x insatsen hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Interwetten!

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,67
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming