speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Ballymena United 11/7: Kvalspel till EL!

Nordirländska Ballymena United är steget för små för att kunna utmana Malmö FF om ett avancemang – komfortabel hemmaseger är att vänta!

Twitter Facebook

Ballymena United noterades för en andraplats i den nordirländska ligan i fjol – en serie som inte alls håller samma kvalité som Allsvenskan. Faktum är att det enbart är tre ligor – i Europa – som är sämre rankade än den nordirländska – Färöarnas, Andorras och San Marinos.

Addera därtill att Ballymena United hamnade nio poäng efter ligavinnaren Linfield, det finns alltså ett gap mellan ettan och resterande klubbar i Nordirland – alltså är kvalitén ännu lägre!

Det är dessutom så att det är andra gången, i klubbens historia, som man spelar kvalspel till Europa League. Senast var 2017, då föll man mot norska Odds BK, med sammanlagda 5-0(!). Det resultatet vittnar onekligen om att den nordirländska ligan fortsatt infinner sig långt efter en serie som Allsvenskan.

Inget snack om saken

Det är relevant att även lyfta fram det faktum att Ballymena United är mitt inne i ett uppehåll – seriespelet drar inte igång förrän i augusti månad i Nordirland. Det är givetvis en ordentlig fördel för Malmö FF, de är varma i kläderna och mer redo för en sådan här uppgift. Det tror vi blir tydligt på torsdag.

Malmö FF toppar som bekant Allsvenskan och här på hemmaplan har de följande resultatrad; 7-1-0, 21-5. Man snittar alltså tre mål per match här på Stadion och har samtidigt bara släppt in blott fem mål. Med det sagt, så har vi väldigt svårt att se att Ballymena United ska kunna störa Malmö FF.

Ett annorlunda utfall än en komfortabel hemmaseger vore därför väldigt överraskande. Vi är starkt övertygade om att Malmö FF avgör det här dubbelmötet, redan på torsdag.

Vi klickar därför in; Malmö FF vinner och håller nollan. Kombinationsspelet betalar godkända 1,57 x insatsen hos spelbolaget 888sport. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Malmö FF vinner och håller nollan
Odds: 1,57
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming