speltips_skribent

Speltips Falkenberg – Göteborg 13/7: Publikrekord på Falcon Alkoholfri Arena!

Falkenberg föll mot Hammarby med otroliga 6-2 i den senaste omgången – finner man ny kraft inför en fullsatt arena på lördag?

Twitter Facebook

Hammarby demolerade Falkenberg på Tele2 i söndags, ett resultat som onekligen visade på skillnaderna hos de två lagen. Falkenberg är, tillsammans med Eskilstuna det klart svagaste laget i Allsvenskan 2019 – och högst troligt blir det också spel i Superettan 2020 för deras del.

Falkenberg tenderar dock att höja sig, i samband med spel på Falcon Alkoholfri Arena. De är ett disciplinerat gäng, som i princip alltid ger 100 i varje situation – det är deras stryka och allt som oftast även enda chans till att bärga hem en trepoängare.

Och det kommer att krävas just en sådan insats på lördag, ifall det ska bli några poäng överhuvudtaget. Falkenberg har den klart svagaste truppen i Allsvenskan, där kan man inte riktigt utmana resterande lag, utan det är kollektivet som är deras vassaste vapen – ett vapen Falkenberg mycket väl kan plocka fram här!

Det råder inga som helst tvivel om att Göteborg är det klart största utropstecknet i Allsvenskan så här långt. På förhand var de helt borträknade – och bottentippade – men idag, efter 14 spelade omgångar infinner de sig alltså på en fjärdeplats i tabellen. Addera därtill att de har en tredjeplats i sina egna händer inför lördagens match.

Ett annat Göteborg under hösten?

Ingen har väl undgått det faktum att Nygren och Starfelt lämnat Göteborg för spel i Genk respektive Rubin Kazan. Två tunga avbräck, onekligen. Det kommer därför att bli extra intressant att följa IFK under hösten, blir det samma stabila försvar vi får bevittna – och hur kommer offensiven att fungera? Det återstår som bekant att se.

En sak är dock säker, Göteborg har en minst sagt knepig uppgift framför sig på lördag. Falkenberg är betydligt bättre här hemma, på bortaplan har de bara noterats för två poäng men på Falcon Alkoholfri Arena har de undvikit ett nederlag i fyra av sju matcher. Senast besegrade man Elfsborg här med 2-1.

Addera därtill att, i princip alla biljetter är slutsålda och det är redan nu klart att Falkenberg slår publikrekord på lördag. Därför är vi övertygade om att man lagt förlusten mot Hammarby bakom sig, vi utgår istället ifrån att Falkenberg entrar banan fullt oberörda, och fullt motiverade.

Med det sagt så tror vi Falkenberg bör ha en god chans till att åtminstone få med sig ett oavgjort resultat härifrån. Göteborg har trots allt tappat poäng i mer än hälften av sina matcher på resande fot. Därför klickar vi in dubbelchansen, 1X, till finfina 1,92 x insatsen hos 888sport! Just nu: Sätt in 100 kr hos 888sport och få 600 kr att spela för! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,92
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming