speltips_skribent

Speltips Senegal – Benin 10/7: Kvartsfinal-dags!

Benin infinner sig, till allas stora förvåning i en kvartsfinal, det utan att ha lyckats vinna en enda match efter fulltid. Tar det stopp här?

Twitter Facebook

Benin har aldrig tidigare lyckats ta sig hela vägen till ett slutspel i de afrikanska mästerskapen. Deras bästa notering är ifrån mästerskapet 2010, då plockade man alltså blott ett poäng i gruppspelet. Och faktum är alltså att Benin, med årets mästerskap inräknat, aldrig lyckats vinna en match i det här mästerskapet. Aldrig.

Fyra raka oavgjorda resultat är facit för Benin i sommarens tävling, de har kryssat mot Ghana, Guinea-Bissau, Kamerun, och senast i åttondelsfinalen, mot Marocko. Mot Marocko lyckades man alltså ta sig vidare efter ett straffavgörande.

Och givetvis är Benin värda hyllningarna man fått motta under de senaste dagarna, det är ett oerfaret landslag som chockat Afrika genom att infinna sig i en kvartsfinal, men här bör väl ändå resan ta slut?

Senegal är bland top 2

Senegal och Egypten har varit de mest givna favoriterna i årets mästerskap, under resans gång men även innan mästerskapet tog fart. Det är heller inte alls konstigt, Egypten agerar värdnation och har en viss Salah i laget. Senegal har samtidigt den bästa truppen i det här mästerskapet (Mane, Koulibaly, Gueye m.fl).

Addera därtill att Senegal har massvis med erfarenhet i truppen, de har dessutom vunnit tre av fyra matcher (två av dem med fler än ett mål) på vägen till en kvartsfinal. Vi har därför väldigt svårt att se att Benin ska kunna störa Senegal i den här matchen.

Nu finns det direkt inget spelvärde på 1X2-marknaden, utan vi väljer istället att syna ett odds på asianmarknaden. Senegal (-1 asian handicap) betalar finfina 1,80 x insatsen hos Interwetten, och är helt klart värt en slant. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming