speltips_skribent

Speltips Varberg – Degerfors 10/7: Sjunde raka hemmasegern?

Varberg har radat upp två raka poängtapp i Superettan, dock på resande fot. Återvänder de till vinnarspåret på onsdag?

Twitter Facebook

Varberg fick som bekant en flygande start i Superettan, de radade upp sju(!) raka segrar och var obesegrade enda fram till i omgång 12. Jönköpings Södra satte stopp för den förlustfria sviten och Varberg addera till ytterligare ett poängtapp i omgången efter. Där står man idag.

Varbergs resultatrad ser ut som följande efter 14 spelade omgångar; 10-3-1, 28-13. Man placerar sig alltså åtta poäng före närmsta motståndare och addera därtill att halva säsongen är spelad efter onsdagens match. Mycket talar därför för att Varberg spelar i Allsvenskan 2020.

Och precis som vi nämner i ingressen så har samtliga fyra poängtapp Varberg noterats för kommit på bortaplan. Här hemma i Varberg har man vunnit samtliga matcher, sex av sex. Degerfors har med andra ord en stor uppgift framför sig på onsdag.

Degerfors är på uppgång, men…

Degerfors har noterats för sju poäng på de tre senaste omgångarna i Superettan, vilket innebär att vi numer finner de på en sjundeplats i tabellen. Dock så är det viktigt att poängtera att de, i samtliga tre matcher, ställts mot motstånd från den nedre delen av tabellhalvan – GAIS, Västerås och Trelleborg. Svårighetsgraden höjs onekligen på onsdag.

Addera därtill att Degerfors, i princip under hela säsongen, varit väldigt opålitliga. De fick en bra start på säsongen men föll sedan in i en längre svacka, som de nu alltså tagit sig ut ifrån. Men det är egentligen bara en tidsfråga innan samma mönster upprepar sig – så har det sett under de senaste åren i Superettan. De är helt enkelt ett cementerat mittengäng i den här serien.

Med det sagt så tror vi Varberg studsar tillbaka till vinnarspåret på onsdag, de är det bättre laget och spelar på hemmaplan. Den raka ettan klickas därför in till klart godkända 1,77 x insatsen hos Betsson. Missa inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Interwetten!

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,77
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming