speltips_skribent

Speltips Sevilla – Atletico Madrid 6/1: Tungviktsmöte i La Liga!

Det skiljer endast två poäng, Sevilla och Atletico åt i tabellen inför omgång 18 – en riktigt härlig batalj är därför att vänta här!

Twitter Facebook

Söndagens möte mellan Sevilla och Atletico Madrid har egentligen alla förutsättningar till att bli en riktigt trevlig historia. Det kommer högst troligt inte att bli något målkalas men en välspelad fotbollsmatch är att vänta, när två av Spaniens – i skrivande stund – bästa fotbollsklubbar drabbar samman!

Sevilla har gjort en minst sagt mäktig säsong, så här långt in på säsongen 18/19. De infinner sig på en fin tredjeplats i tabellen, endast två poäng bakom Atletico Madrid och fem poäng bakom ligaettan Barcelona.

Sevilla är bevisligen att räkna med i år, och fortsätter de på den inslagna vägen så kommer Real Madrid bevisligen att få det tufft med att nå en tredjeplats i år, de har som bekant inte alls kommit upp i nivå den här säsongen.

Vi räknar därför med att Sevilla tar för sig på söndag, det är trots allt, här på Estadio Sanchez Pizjuan som man är som allra starkast. Här har man gått segrande ur sex av sina åtta spelade matcher, samtidigt som man alltså bara noterats för ett nederlag – båda poängtappen kom dessutom i de två första hemmamatcherna. Det innebär med andra ord att Sevilla jagar sin sjunde raka seger på hemmaplan på söndag.

Ett vägskäl för Sevilla

Atletico Madrid har möjligtvis inte gått att känna igen till 100 den här säsongen, men de är dock på uppgång och har samtidigt bara noterats för ett nederlag, 17 omgångar in i seriespelet. Den förlusten kom dessutom i den tredje omgången, vilket innebär att Atletico gått 14 raka matcher i La Liga utan att förlora.

Därför är det allt annat än en enkel uppgift Sevilla har framför sig på söndag. Det är precis som vi nämner i ingressen, ett ordentligt vägskal för deras del. Skulle de gå segrande ur den här fighten, ja då är de onekligen att räkna med i år – på riktigt. Vi är dock inte så övertygade om att man löser tre pinnar, oavsett form.

Atletico Madrid har numera etablerat sig bland de tre främsta i La Liga, ja de ansågs till och med vara favoriter (från många håll) till att vinna hela serien inför säsongen 18/19, och de är bevisligen uppgång då de noterats för tre raka segrar, samtidigt som de inte förlorat en match sedan i början på september månad.

I fjol gick Atletico dessutom segrande ur båda sina matcher mot Sevilla, de ledde till och med, med hela 5-0 på Estadio Sanchez Pizjuan efter 81 spelade minuter senast lagen gjorde upp. Vi landar därför i att Atletico Madrid (dnb) är ett bra spel härifrån! Det betalar 1,80x hos spelbolaget Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,80
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming