speltips_skribent

Speltips Newport County – Leicester 6/1: Klasskillnad?

Leicester infinner sig i en riktigt bra period i nuläget och går för ytterligare en seger på söndag!

Twitter Facebook

Newport County kan räkna med problem när ett formstarkt Leicester kliver in på Rodney Parade på söndag. Först och främst så skiljer det tre divisioner lagen emellan, men även dagsformen talar för bortalaget i söndagens FA-Cup-möte.

Ett mäktigt facit, det är vad Leicester målat upp under de senaste veckorna i Premier League. För drygt två veckor sedan besegrade man Chelsea på Stamford Bridge, sedan Manchester City på King Power Stadium, och i den senaste omgången slog man Everton på Goodison Park. Det är tre av Leicesters fyra senaste möten i ligaspelet. Därför intar de söndagens möte, med ett stort självförtroende.

Claude Puel har bevisligen fått pusselbitarna på plats i detta Leicester och deras tabellplacering bekräftar onekligen detta då de placerar sig på en fin sjundeplats.

Newport County spelar samtidigt till vardags i League Two, och väl där har de inte heller inte imponerat på något vis då de placerar sig i mitten av tabellen. 10 segrar efter 25 omgångar är ett faktum och för att sammanfatta det hela, så skiljer det alltså 71(!) tabellplaceringar lagen åt. Klasskillnad på söndag?

Usel form i hemmalägret

Som om inte 71 tabellplaceringar vore tillräckligt, så kan vi även konstatera att Newport County inte vunnit en match i League Two, sedan sex omgångar tillbaka. De har endast noterats för blott ett poäng på de fem senaste omgångarna, och därför räknar vi med att de upplever problem när Leicester kommer på besök. Allt annat vore en skräll.

Nu kommer förvisso Claude Puel att ta tillfället i akt, och rotera en aning men Leicester har som bekant en hyfsad bred trupp, vilket i sin tur innebär att bra spelare kommer att få speltid på söndag.

I Leicesters senaste ligamatch mot Everton, inledde spelare som Okazaki, Fuchs, Ward, Maddison och bland annat Gray, matchen på avbytarbänken, och högst troligt kommer de att få chansen från start på söndag. Det är trots allt klasspelare i våra ögon, och därför tror vi även Leicester löser en relativ trygg seger mot Newport.

Med detta sagt så kliver vi in på asianmarknaden, och klickar i sin tur in Leicester (-1,5 asian) till klart godkända 1,80x hos spelbolaget Betsson! Missa inte att Betsson erbjuder alla nya, samt befintliga kunder en 100-procentig välkomstbonus, på upp till 2500 kr! Befintliga kunder kan ta del av det här erbjudandet vid en första insättning under 2019.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming