speltips_skribent

Speltips Ryssland – Kazakstan 9/9: Tydlig skillnad

Ryssland stormar mot spel i EM 2020 efter sin fjärde raka seger i fredags – blir ytterligare en trepoängare här!

Twitter Facebook

Ryssland inledde kvalspelen genom att förlora mot Belgien i premiäromgången i Bryssel, sedan dess har det alltså enbart blivit trepoängare för Rysslands del, Kazakstan, San Marino, Cypern och Skottland har samtliga besegrats, där just segern över Skottland på bortaplan (från i fredags) sticker ut. Den trepoängaren innebär att Ryssland nu i princip är klara för spel i EM 2020.

Belgien toppar som bekant grupp I på 15 poäng, Ryssland har 12 och grupptrean Kazakstan har samlat på sig 7 poäng – och Skottland har 6. Och på måndag ställs alltså Skottland mot Belgien, samtidigt som Ryssland tar sig an Kazakstan, vilket öppnar upp för följande tabelläge efter måndagens matcher;
Belgien 18 poäng
Ryssland 15 poäng
Kazakstan 7 poäng
Skottland 6 poäng

Det är helt klart en ordentlig motivationsfaktor för Rysslands del, och det är bevisligen heller inte en tillfällighet att Ryssland går starkt. De slog ut självaste Spanien ur en åttondelsfinal i VM 2018, och har sedan dess bara fortsatt på det inslagna spåret.

Annorlunda ser det minst sagt ut för Kazakstan, som faktiskt föll mot Ryssland med 4-0 på hemmaplan i våras. Det har dock hunnit bli två segrar för Kazakstan i gruppen, Skottland besegrades något överraskande i premiärrundan med 3-0 på hemmaplan, och San Marino med 4-0. Den förstnämnda insatsen sticker givetvis ut men faktum är att Kazakstan, nu närmst kommer från ett poängtapp mot Cypern. Och det är helt enkelt för dåligt, och i sin tur även en bekräftelse på var Kazakstan står i dagsläget.

Komfortabel hemmaseger

Ryssland är numer en nation att lita på, åtminstone när det kommer till fotbollen. Truppen innehåller trots allt det mesta, de har mängder av erfarenhet i lirare som Dzyuba, Smolov, Golovin, Cheryshev och Zhirkov men även andra intressanta lirare på uppgång, exempelvis Ilzat Akhmetov, som till vardags representerar CSKA Moskva.

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att Ryssland tar ett järngrepp om den här matchen, här på hemmaplan ska man bara göra historien kort med Kazakstan. En tvåmålsseger är därför att vänta – Ryssland har trots allt redan hunnit med att göra 17 mål i kvalet!

Ryssland (-1,5 asian handicap) betalar klart godkända 1,55x hos Bethard och är helt klart värd en slant – fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Missa heller inte Bethards välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,55
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming