speltips_skribent

Speltips Slovenien – Israel 9/9: Tredje raka segern?

Slovenien besegrade Polen relativt komfortabelt i fredags, vilket höjde på en del ögonbryn där ute – tar ytterligare ett steg i rätt riktning på måndag?

Twitter Facebook

Slovenien är i allra högsta grad med i slaget om en första- respektive andraplats i grupp G, efter segern över Polen i fredags. Två raka segrar är numera ett faktum vilket innebär att Slovenien enbart placerar sig ett poäng efter grupptvåan Österrike, och fyra poäng efter gruppettan Polen.

Måndagens möte är därför av kategorin, en måstematch för Slovenien. Tre pinnar är ett måste, annars riskerar man alltså att halka efter, och addera därtill att matchen betyder minst lika mycket för Israel, som har lika många poäng som Slovenien. En riktig sexpoängsmatch är vad vi har framför oss på måndag.

En någorlunda försiktig inledning är därför att utgå ifrån, från båda sidor. Varken Slovenien eller Israel har råd att förlora den här matchen, gör man detta kan man högst troligt glömma spel i EM nästa år.

En tät första halvlek lär det därför bli, men så småningom så tror vi Slovenien börjar trycka på här på hemmaplan. De är väl medvetna om att de högst troligt blir ny grupptvåa vid seger på måndag, Österrike gästar ju som bekant Polen samma kväll.

Är det tillräckligt av en motivationsfaktor för Slovenien?

Fint spelvärde!

Som ni säkerligen förstår, så slutar vi lite åt en slovensk seger på måndagskvällen. Israel har onekligen det som krävs för att störa Slovenien, men de blandar och ger oerhört mycket, vilket får oss att ifrågasätta deras kvalité ibland. De kommer alltså nu närmst från ett oavgjort resultat mot Makedonien på hemmaplan, och en sådan insats väcker givetvis frågetecken. Addera därtill att Israel föll mot Polen med 4-0 i matchen innan det.

Rent formmässigt så lutar det alltså också åt Slovenien. Vi väljer därför att lita på Josip Iličić och grabbarna, och väljer i sin tur att klicka in Slovenien på 1X2-marknaden.

Den raka ettan betalar nästan dubbla degen hos Betser, mer exakt landar oddset på 1,95x, vilket helt klart är ett intressant odds! 2-1?

 SYNA ODDSET HOS BETSER – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus hos Snabbare: 100% upp till 2500 kr!

Registrering via BankID, och en härlig bonus. Testa Snabbare nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,95
Bolag: Betser (100 kr omsättningsfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming