speltips_skribent

Speltips Nordirland – Tyskland 9/9: Tyskarna något pressade?

Tyskland föll tungt hemma mot Holland i fredags och har nu enbart en trepoängare i sikte när man gästar Nordirland.

Twitter Facebook

Det finns en hel del frågetecken i det tyska landslaget, det råder det inga som helst tvivel om när vi sammanfattar omgång 4 i EM-kvalet. Vi var inför Tyskland – Holland, inne på att det tyska landslaget genomgår en generationsväxling, och att det i sin tur finns en del brister i detta landslag, det bekräftades onekligen i fredags när Holland stänkte dit fyra kassar i Hamburg.

Det finns uppåt mot nio spelare i det tyska landslaget som gjort färre landskamper än 10. Lirare som Muller, Boateng och Hummels har som bekant lämnats hemma och därför kom heller förlusten mot Holland inte alls överraskande. X2 satt riktigt fint i den matchen.

Men här på måndag, när Nordirland står för motståndet så sänks givetvis svårighetsgraden, nu har Nordirland förvisso vunnit fyra av fyra matcher i gruppen, men de har alltså enbart ställts mot Vitryssland och Estland. Det mesta talar därför för att Nordirland inte vinner fler matcher här framöver, de har alltså fyra matcher kvar att spela – ett dubbelmöte mot Holland och just Tyskland.

Klasskillnad, trots allt

Nordirland tillhör inte direkt toppskiktet i Europa, snarare tvärtom så bekräftade deras resultat i UEFA Nations League att de fortsatt är långt ifrån att kunna stångas mot de allra bästa nationerna. Nordirland förlorade alltså samtliga matcher (fyra) i UEFA Nations League, i en grupp som bestod av Österrike och Bosnien.

Det tycker vi sammanfattar Nordirlands kvalité väldigt bra. Addera därtill att segrarna över Estland och Vitryssland suttit långt inne, tre av de fyra matcherna avgjorde man inte först förrän efter den 80:e matchminuten.

Med det sagt så tror vi Tyskland tar sig i kragen på måndag, och i sin tur besegrar Nordirland relativt tryggt här i Belfast. Det ska helt enkelt råda klasskillnad när dessa lagen gör upp – handikappmarknaden är därför av intresse!

Tyskland (-1 handikapp) klickas in till klart godkända 1,87 x insatsen hos Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,87
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming