speltips_skribent

Speltips Portugal – Holland 9/6: Final på Estádio do Dragão!

Cristiano Ronaldo skickade sitt Portugal till final efter ett hattrick mot Schweiz i onsdags – steppar portugisen fram igen?

Twitter Facebook

Som så många gånger förr steppade Cristiano Ronaldo fram och ledde sitt Portugal till en seger, i princip på egen hand! Först stänker han dit en frispark, sedan bjuder han på ett riktigt klassavslut – efter en assist från Silva – och så avslutar han det hela genom att göra bort en försvarare och placera dit 3-1. Mäktigt!

Som bekant så spelas dessutom UEFA Nations League-slutspelet i Portugal, och det betyder givetvis fördel det portugisiska landslaget i den här tävlingen. Något orättvist möjligtvis, men sådana är reglerna! Det är alltså Estadio do Dragao som agerar värdarena under söndagen, och här räknar vi med att få bevittna ett oerhört motiverat hemmalag!

Det är dock allt annat än en enkel uppgift som väntar för Portugal, Holland har bevisligen något stort på gång, med ett flertal intressanta lirare i laget. Addera därtill att det är unga spelare som steppat fram, något som onekligen bådar gott inför framtiden.

Blir hemmaplansfördelen avgörande?

Holland har onekligen bekräftat att de är att räkna med i dessa dagar, speciellt efter gruppspelet i UEFA Nations League, där man alltså hamnade före både Frankrike och Tyskland i gruppen. Styrkebesked, helt klart.

Dock så råder det inga som helst tvivel om att man saknar en avgörande ingrediens, en ingrediens Portugal alltså har – Cristiano Ronaldo. Det är nästintill löjligt hur ofta han visar sig vara avgörande i fotbollsmatcher, och det vore inte direkt överraskande ifall han, helt på egen hand, såg till att Portugal vann söndagens möte.

Den ingrediensen tror vi alltså fäller avgörandet för utfallet i den här matchen, Depay, Babel och grabbarna har inte direkt samma höjd i sitt spel och därför tror vi alltså Ronaldo väger över. Vi räknar trots allt med att få se en jämn fight här.

Med detta sagt så klickar vi in Portugal som vinnare i matchen, och gör detta till finfina 2,40 x insatsen hos spelbolaget Betway! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,40
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming