speltips_skribent

Speltips Schweiz – England 9/6: Match om tredjepriset!

Schweiz och England ställs mot varandra i Guimaraes, på Estadio D. Alfonso Henriques! Matchstart redan vid 15:00.

Twitter Facebook

Cristiano Ronaldo såg som bekant till att eliminera Schweiz i semifinalen men det dröjde alltså enda fram till i den 88:e matchminuten, tills det där förlösande 2-1-målet kom. Sedan kom även 3-1 men trots detta, tycker vi Schweiz genomförde 90 starka minuter på Estádio do Dragão, de var solida och höll ihop laget väldigt bra, och det är onekligen en bekräftelse på att det schweiziska landslaget är att räkna med.

Det faktum att Schweiz vann sin UEFA Nations League-grupp före bland annat Belgien är även det ett ordentligt styrkebesked. Därför kommer det att krävas en 100-procentig insats från Englands sida under söndagen, annars blir det tufft det här.

England ser dock riktigt bra ut och har som bekant gjort det under det senaste året. Ett lyckat VM-kval, ett lyckat VM och så slutade man dessutom före Spanien och Kroatien i UEFA Nations League. England menar bevisligen även de allvar, och kommer Sterling & Co upp i nivå, så ska man trots allt bara besegra Schweiz på söndag.

Spelade jämnt mot Holland

Det råder inga som helst tvivel om att England, i skrivande stund är där uppe bland de främsta landslagen i världen, det blev trots allt en fjärdeplats i VM och det är onekligen ett kvitto på att det engelska landslaget är på rätt väg.

Det blev förvisso förlust mot Holland för ett par dagar sedan men det krävdes alltså förlängning för att man skulle kunna urskilja dem båda lagen. Ett bra resultat, trots allt.

Kane, Henderson, Trent Alexander-Arnold, Rose, Gomez och Alli kommer högst troligt att inleda söndagens match på bänken, precis som i mötet mot Holland för ett par dagar sedan. Det beror givetvis på att de inte allt för längesedan spelade en Champions League-final.

Därför väljer vi att klicka in den raka tvåan till finfina 2,12 x insatsen! Allting över 2,00 är ett bra odds i våra ögon. Oddset synar vi hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,12
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming