speltips_skribent

Speltips Polen – Nordmakedonien 13/10: Kombinationsspel till 2,10x

Polen är enbart en trepoängare ifrån ett säkrat avancemang till EM 2020 – tung motivationsfaktor här i Warszawa.

Twitter Facebook

Det har egentligen aldrig varit något snack om saken när det kommer till vinnaren i grupp G, det konstaterar vi även fastän det återstår tre omgångar att spela för. Polen har toppat gruppen sedan omgång 1, och sedan dess haft en bra distans ner till andra- och tredjeplatsen, vilket innebär att man nu efter åtta spelade omgångar alltså kan säkra en plats i EM 2020.

Polen har vunnit fem av sina sju matcher i kvalet, gjort 11 mål framåt och samtidigt enbart släppt till två bakåt. Det är en fantastisk målskillnad, som egentligen bara bekräftar att det polska landslaget är steget större än de andra nationerna i gruppen – möjligtvis bortsett från Österrike, som faktiskt var bättre än Polen i det senaste mötet i Warszawa.

Nu talar alltså det mesta för att Polen säkrar avancemanget på söndag, besegrar de Nordmakedonien, så spelar det alltså ingen roll hur matchen mellan Slovenien och Österrike slutar, Polen tar sig vidare oavsett. Poängställningen i gruppen ser ut på följande vis;
Polen, 16
Österrike, 13
Nordmakedonien, 11
Slovenien, 11
Israel, 8
Lettland, 0

Vi räknar därför med att få bevittna en fantastisk stämning i Warszawa på söndagskvällen, Polen kan säkra spel i sitt tredje stora mästerskap och det lär publiken tycka om väldigt mycket. Och med fansen i ryggen så har vi onekligen svårt att se att Polen ska misslyckas med att besegra Nordmakedonien.

Målsnål tillställning

Det är som sagt tre viktiga poäng som står på spel här, för båda lagen. Nordmakedonien behöver besegra Polen ifall de ska ha en möjlighet att ta sig vidare, och därför säger känslan att vi kommer att få bevittna ett väldigt noggrant och försiktigt bortalag i den här matchen.

Så länge det står 0-0 så lär gästerna vara nöjda, Polen är trots allt det bättre laget och Nordmakedonien lirar på resande fot. Och känslan säger att Nordmakedonien mycket väl kan komma att stå upp bra mot Polen, polackerna har inte direkt öst in mål i det här kvalet, och har faktiskt haft stora problem i den sista tredjedelen. Förvisso 3-0 mot Lettland senast, där Lewandowski dessutom stod för ett hattrick, men det var trots allt mot Lettland, det svagaste laget i gruppen.

Polen har 11-2 i målskillnad, en tillräckligt bra offensiv och en solid defensiv. Därför bör polackerna ha en god chans att vinna den här matchen, och samtidigt hålla nollan intakt. Hållit nollan har de trots allt gjort i sex av sju matcher.

Kombinationsspelet klickas in till finfina 2,10 x insatsen hos spelbolaget Snabbare.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 2500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spela hos Betfair – 100% upp till 1000 kr!

Betfair erbjuder alla nya kunder en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Polen vinner och håller nollan
Odds: 2,10
Bolag: Snabbare (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming