speltips_skribent

Speltips Norwich – Watford 8/11: Säsongens första trea?

Watford står fortsatt utan en seger elva omgångar in i seriespelet, kommer den första här på Carrow Road?

Twitter Facebook

Norwich och Watford har agerat slagpåsar under inledningen på säsongen 19/20 och någonstans förväntande man sig trots allt att Norwich skulle infinna sig långt ner i tabellen i år, de är nykomlingar och det var redan på förhand självklart att de skulle få det jobbigt.

Något helt annat trodde man om Watford som genomförde en fin säsong i fjol, de slutade som bekant på en 11:e plats i tabellen men var med bland de åtta främsta ett bra tag. Därför är det onekligen fascinerande att se Watford på en 20:e plats i tabellen idag. Vad hände?

Javi Gracia fick som väntat lämna klubben efter den katastrofala starten och Flores blev ersättaren, men även spanjoren har haft problem med att få fart på detta Watford. Sedan Flores anslöt till klubben så har Watford noterats för sju raka poängtapp i Premier League, men här framöver väntar ett betydligt trevligare spelschema med matcher mot, just Norwich, sedan Burnley, och i nästa omgång igen Southampton. Besegrar man Norwich på fredag, så kan man mycket väl plocka sju poäng i dessa matcher.

Bästa tänkbara motstånd

Det går inte att blunda för det faktum att Norwich är bästa tänkbara motstånd för Watford, först och främst bekräftar tabellen detta, men även det faktum att pressen faktiskt ligger på Norwich i det här mötet. De spelar trots allt på hemmaplan och har bara noterats för ett poäng på de sex senaste omgångarna. Fansen kräver en trepoängare mot Watford, det tror vi kan gynna Watford en aning.

I våra ögon är Norwich helt enkelt inte tillräckliga bra för att hantera den här typen av situation, de fick förvisso en bra start på säsongen men har sedan varit riktigt bleka, bland annat sticker 5-1-förlusten mot Aston Villa på hemmaplan ut, men var man även chanslösa mot Brighton senast. Det är tydligt att de inte räcker till.

Ja, Norwich har samlat på sig två poäng mer än Watford men det vore naivt att tro att Norwich har större chans, än Watford till att säkra ett nytt kontrakt i Premier League i år. Vi tror på Watford och är övertygade om att de finner tillbaka så fort den där första trepoängaren är säkrad. Och den tror vi alltså kommer på fredag.

Med det sagt så klickar vi in Watford (dnb) till godkända 1,88 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,88
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming