speltips_skribent

Speltips FC Köln – Hoffenheim 8/11: Vi väljer sida

Hoffenheim har radat upp fem raka segrar i Bundesliga inför fredagens möte mot FC Köln – vinner igen?

Twitter Facebook

Ett pånyttfött Hoffenheim agerar värd i fredagens enda Bundesliga-möte på Rhein-Neckar-Arena, nästjumbon Köln kommer på besök. Vem drar det längsta strået?

Nykomlingen FC Köln har haft stora bekymmer under säsongsinledningen, det konstaterar vi direkt innan vi slänger ut deras resultatrad; 2-1-7, 9-21. De har alltså förlorat sju av tio matcher och dessutom gjort minst mål av samtliga lag i Bundesliga.

Dagsformen är heller inte den bästa i bortalägret, Köln har förlorat tre raka matcher inför fredagens möte, två i ligaspelet samt en i cupen. Den i cupen sticker ut lite extra eftersom att Saarbrucken, till vardags i fjärdedivisionen i Tyskland, stod för motståndet. Köln släppte alltså in tre mål mot Saarbrucken.

Vi kan även konstatera att Kölns två senaste förluster i ligaspelet kommit mot Mainz och Fortuna Dusseldorf, efter tabelljumbon Paderborn, så låg – inför den senaste omgången – just Mainz och Fortuna sämst till i Bundesliga. Köln mår, med andra ord allt annat än bra just nu, katastrofala resultat minst sagt.

Hoffenheim vinner

Hoffenheim infinner sig förvisso först på en niondeplats i tabellen, men faktum är att Bundesliga-toppen är jämnare än någonsin. Det innebär att Hoffenheim enbart har två poäng upp till en andraplats i tabellen, vilket i sin tur även betyder; en ordentlig motivationsfaktor för Hoffenheim på fredag.

Och precis som vi tidigare var inne på så är Hoffenheim inne i en, minst sagt fantastiskt period just nu. Fem raka segrar är alltså ett faktum, och det är inte heller vilka motståndare som helst de stött på. De har bland annat besegrat Bayern München på Allianz Arena (2-1), Schalke med komfortabla 2-0 och här senast så gjorde man historien kort med Paderborn på hemmaplan (3-0).

Vi ser därför ingen som helst anledning till att inte syna en Hoffenheim-seger på fredag, de är bevisligen det bättre laget och mår riktigt bra just nu. Addera därtill att Nordicbet ställer ut ett otroligt fint odds på Hoffenheim.

Vårt speltips blir därför; Hoffenheim (dnb) till finfina 1,84 x insatsen hos just Nordicbet.

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Interwetten – 1000 kr i bonus

Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,84
Bolag: NordicBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming