speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Leganes 8/11: Går upp i serieledning?

Real Sociedad kan tillfälligt gå upp på en förstaplats i tabellen, tillräckligt av en motivationsfaktor här?

Twitter Facebook

Real Sociedad har gjort det riktigt bra under inledningen och fortsätter alltså att skapa rubriker, här närmst kommer man dessutom närmst från en blytung seger över Granada på bortaplan, en trepoängare som även innebar att man gick upp i delad serieledning med Barcelona och Real Madrid.

Real Sociedad menar bevisligen allvar i år, dessutom så besegrade man Granada utan sin enskilt viktigaste spelare, Martin Ödegaard. Norrmannen har som bekant varit outstanding så här långt och blev bland annat månadens spelare i La Liga i september månad. Han kommer dessvärre att missa fredagens möte också, men det här laget kryllar av kvalitéspelare, gör inte Willian Jose eller Isak mål, så steppar istället Portu fram.

Relevant att dessutom lyfta fram är det faktum att Sociedad haft Asier Illarramendi skadad sedan den tredje omgången, inför säsongen 19/20 så pekades den defensiva mittfältaren ut som Sociedads viktigaste kugge, vilket enbart gör deras säsongsinledning ännu mer imponerande.

Andra raka segern?

Real Sociedad jagar sin andra raka seger i ligaspelet, tre av deras fyra senaste matcher har dessutom resulterat i en seger och därför talar faktiskt det mesta för att man besegrar tabelljumbon Leganes på fredagskvällen.

Dagsformen är inte alls lika bra i bortalägret, Leganes plockade sin första trepoängare i den 10:e omgången, men föll sedan direkt tillbaka till förlustspåret i samband med 5-0-förlusten mot Real Madrid. De följde dessutom upp det nederlaget genom att förlora mot Eibar på hemmaplan. Det var i den senaste ligaomgången.

Addera därtill att Leganes är det laget i La Liga som släppt in flest mål efter 12 spelade omgångar, men även det laget som gjort minst framåt. Alltså ställs Real Sociedad mot det överlägset sämsta laget i serien på fredag. Vi har därför väldigt svårt att se att man ska misslyckas med att plocka en trepoängare här på Estadio Anoeta.

Med det sagt så synar vi den raka ettan på 1X2-marknaden, och gör detta till mer än godkända 1,66 x insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Dubbla vinsten på ditt första spel

Mr Green ger dig chansen att dubbla vinsten på ditt första spel på upp till 5000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,66
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming