speltips_skribent

Speltips Manchester United – PSG 12/2: Superfight i CL-comebacken!

Champions League är äntligen här igen, och vilken fight vi bjuds på! PSG reser till England med siktet inställt på ett oavgjort resultat.

Twitter Facebook

Ett oavgjort resultat är inte direkt något PSG hade gått efter ifall den här matchen hade spelats för ett par månader sedan, det råder det inga som helst tvivel om. Men på tisdag ser förutsättningarna annorlunda ut, de flesta har säkerligen nåtts av nyheten att Neymar missar både tisdagens match men även returmötet i Paris. Utöver brassen så saknas även Cavani och Meunier. Det är onekligen tre tunga namn som i princip är helt avgörande för PSG.

Spelbolagen är därför även de överens här, Manchester United är favoriter, samtidigt som en PSG-seger betalar runt 3,00x hos de flesta spelbolag.

Manchester United är alltså helt plötsligt favoriter inför en fight mot PSG. Det trodde man inte i september månad. Det med all rätt förvisso, skadeläget ser minst sagt mörkt ut hos PSG men det skulle samtidigt kännas konstigt ifall vi inte får se mer av lirare som Mbappe och Neymar i årets upplaga av Champions League. Helt klart.

Att PSG inleder tisdagens möte någorlunda avvaktande är något vi helt utgår ifrån. Det är trots allt en bortafight i en åttondelsfinal i Champions League, och med tanke på skadeläget så vore det, åtminstone i våra ögon, helt rätt approach från Tuchels sida. Det vore dumt att ta några som helst risker här.

Målen i fokus

Manchester United har som bekant ännu inte förlorat en match under Solskjaer och då har man trots allt ställts mot klubbar som Tottenham och Arsenal, båda på bortaplan dessutom. Det är helt klart ett kvitto på att man förbättrats under norrmannen, men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att det största testet endast är en dag bort – PSG i Champions League, i en åttondelsfinal.

Det ska därför bli superintressant att se huruvida Solskjaer väljer att approacha tisdagens möte. Ska man gå ut hårt och trycka ner PSG i banan, eller inleda mer avvaktande? Det är den stora frågan.

I slutändan så är åtminstone vi övertygade om båda lagen inleder försiktigt. Det är trots allt en superviktig match, och därför tror vi heller inte vi får uppleva något målkalas på tisdag. Uniteds defensiv har dessutom förbättrats ordentligt under de senaste veckorna och vi väljer därför också att syna underspelet.

Under 2,75 mål i matchen – halva insatsen tillbaka vid tre mål – testas till klart godkända 1,86 x insatsen hos spelbolaget Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål i matchen
Odds: 1,86
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming