speltips_skribent

Speltips Ajax – Real Madrid 13/2: Superintressant drabbning!

Vi bjuds på en minst sagt klassisk fight på onsdag! Finns det tillräckligt med kvalité i Ajax-lägret, eller blir Real Madrid steget för stora?

Twitter Facebook

Champions League, samt Ajax – Real Madrid på tapeten och det tackar vi givetvis för. Även fastän Ajax möjligtvis inte är på samma nivå som de var runt 94/95, så finns det tillräckligt med historia mellan dessa lagen för att den ska kunna kategoriseras som en klassisk fight, helt klart.

Oturligt nog för Ajax del, så verkar Real Madrid onekligen ha hittat formen inför onsdagens drabbning. Som bekant gick Real Madrid i princip inte att känna igen under hösten, speciellt i december månad då lottningen ägde rum. Vid den perioden var dubbelmötet betydligt mer ovisst, och känslan sa till och med att Ajax kunde slå ut de regerande mästarna.

Förutsättningarna ser som sagt annorlunda ut idag, Santiago Solari har onekligen fått fart på Real Madrid under våren och faktum är att Los Blancos nu plockat fem raka segrar i ligaspelet. Addera där till ett oavgjort resultat mot Barcelona på Camp Nou i semifinal nummer ett, i Copa del Rey. Det innebär att man trots allt är favoriter till att slå ut Barcelona. Real Madrid kommer dessutom närmst från en 3-1-seger på Wanda Metropolitano, och det vittnar onekligen om att Real Madrid menar allvar igen.

Ajax går, i vanlig ordning, som tåget i den holländska ligan och har i sin tur gått segrande ur 16 av sina 21 matcher i ligaspelet i år. Dock räcker inte de siffrorna till för en serieledning då PSV Eindhoven varit helt outstanding. Faktum är att Ajax till och med placerar sig hela sex poäng bakom ligaettan. Det beror på att Ajax faktiskt förlorade sin senaste ligamatch, mot Heracles på bortaplan.

Real Madrid är Real Madrid

Vi har nu fått se ett tydligt mönster upprepa sig, för tredje året i rad när det kommer till Real Madrids förmåga till att höja sig under våren. Säsongen 16/17 och 17/18 räknades i princip Real Madrid bort som en av favoriterna till att vinna Champions League eftersom att de såg någorlunda skakiga ut under hösten. Men då höjde man sig och segrade i båda fallen. Och det finns onekligen utrymme till samma typ av bedrift i år.

Skadeläget ser väldigt bra ut för Real Madrid inför onsdagen, det är endast Isco och Llorente som inte är tillgängliga för spel och som bekant spelar knappt den förstnämnda ändå. Llorente ersätts högst troligt av Casemiro. Bra skadeläge, minst sagt.

För Ajax del så ser Frenkie De Jong ut att inleda matchen på bänken, holländaren spelade 70 minuter i helgen men har enligt rapporter fortsatt lite känningar, och det är onekligen ett stort avbräck ifall han nu inte är 100-procentig.

Med detta sagt så väljer vi alltså att klicka in Real Madrid som vinnare i onsdagens match, skadeläget och dagsformen ser vi som två tunga faktorer som talar för spanjorerna. Tillräckligt i detta fall, då spelvärdet trots allt är bra.

Den raka tvåan klickas in till finfina 1,88 x insatsen hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,88
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming