speltips_skribent

Speltips Mallorca – Athletic Bilbao 13/9: Vi väljer sida

Speltips till matchen mellan Mallorca och Athletic Bilbao fredagen den 13 september.

Twitter Facebook

Vi får ge nykomlingen Mallorca ett helt okej betyg efter tre spelade omgångar, de besegrade Eibar i premiären och har följt det resultatet med två raka förluster – mot Real Sociedad och Valencia. Tre poäng på tre omgångar är väl trots allt bra, speciellt för ett lag som trots allt är bottentippade.

Det finns möjligtvis ett par lag som ser sämre ut än Mallorca, men det går inte att blunda för det faktum att truppen känns tunn, ett par namn sticker möjligtvis ut men ännu är laget långt ifrån en självklarhet i La Liga nästa säsong. Det blir högst troligt en fight om överlevnad för deras del.

Annorlunda ser det ut i Athletic Bilbao-lägret, som fått en strålande start på säsongen, bland annat besegrade man Barcelona i premiären och här närmst slog man dessutom Real Sociedad med komfortabla 2-0 – ett Sociedad som ser riktigt spännande ut i år! Där emellan kryssade man mot Getafe på bortaplan, vilket även det är ett bra resultat – Getafe slutade som bekant på en femteplats i fjol.

Känslan säger därför att Athletic Bilbao bör ha goda möjligheter till att plocka sin tredje seger på fredag.

Rakt spel

Athletic Bilbao är bevisligen att räkna med i år, man har fått behålla Inaki Williams, och Raul Garcia ser fortsatt väldigt vass ut – båda nätade dessutom mot Real Sociedad senast. Iker Muniain finns även han fortsatt med i Bilbao, och detta är onekligen en lirare att hålla ett extra öga på, förvisso 26 år gammal nu för tiden, men känslan säger fortsatt att han kan bli betydligt bättre. Addera därtill att man har en Aduriz på avbytarbänken, vackert!

Med det sagt så tror vi alltså starkt på Athletic Bilbao den här säsongen, i fjol slutade Espanyol före och knep den sista Europa-platsen men i år så lär det åtminstone bli en top 7 placering för Bilbaos del. Man har onekligen spelarmaterialet till detta, och har man lite tur med skador så kan man säkerligen även utmana om Champions League.

Vi väljer därför att klicka in Athletic Bilbao på 1X2-marknaden här, kan bli en tät kamp men i slutändan så tror vi Bilbao, med en god start i ryggen, ser till att lösa en trepoängare mot nykomlingen.

Den raka tvåan synas till finfina 2,25 x insatsen hos Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,25
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming