speltips_skribent

Speltips Barcelona – Valencia 14/9: Tack för underhållningen

Vi lyfter fram ett odds tips till 2,75x när Barcelona och Valencia gör upp under lördagen den 14 september.

Twitter Facebook

Barcelona har fått en minst sagt oroväckande start på säsongen, och infinner sig först på en åttondeplats i tabellen. Förvisso är enbart tre omgångar spelade, men förlusten mot Athletic Bilbao och krysset mot Osasuna väcker givetvis en del frågetecken. Barcelona har alltså redan nu släppt in fem mål.

Relevant att lyfta fram i samband med Barcelonas svaga form är givetvis det faktum att Lionel Messi saknats, argentinaren har ännu inte gjort en match under säsongen 19/20, och ser dessutom ut att även missa lördagens möte.

Griezmann har bevisligen inte lyckats fylla Messis skor, bortsett från monsterinsatsen i matchen mot Real Betis där fransmannen stod för två mål och en assist. I resterande matcher har han alltså sett oerhört vilsen ut, vilket givetvis är en aning oroande för Barcelona.

Att Valencia tror på poäng i det här mötet är vi därför helt övertygade om. De har möjligtvis inte sett 100-procentiga ut under inledningen men de kommer i alla fall nu närmst från en seger, vilket innebär att de åtminstone är på rätt spår. Addera därtill att de besegrade Barcelona i Copa del Rey-finalen så sent som i maj månad. Därför finns alla anledningar till att tro på att Valencia kan ställa till med problem för Barcelona.

Svårighetsgraden höjs

Tittar vi närmre på hur Valencia uppträtt mot Barcelona under de senaste åren, så kan vi alltså konstatera att man har ett fint facit mot katalanerna. Man har undvikit ett nederlag i tre raka matcher, och dessutom gjort mål i fyra raka matcher. Därför bör Valencia ha en god möjlighet till att hamna i målprotokollet på lördag, speciellt med tanke på att Barcelona är lite urform.

I slutändan så tror vi dock Barcelona ser till att lösa en seger här på Camp Nou, det är trots allt väldigt få lag som lyckas plocka poäng här – med, eller utan Messi på banan. Barcelona vann trots allt 15 av 19 hemmamatcher i fjol, och de lär högst troligt landa på en liknande siffra i år.

Med det sagt så klickar vi in Barcelona som vinnare i matchen, plus att båda lagen gör mål. Kombinationsspelet betalar otroliga 2,75 x insatsen hos spelbolaget 888sport, och blir alltså vårt speltips från lördagens toppfight. Stort lycka till vid rygg!

 SYNA ODDSET HOS 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, FÅ 600!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Hemmalaget vinner och båda lagen gör mål
Odds: 2,75
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming