speltips_skribent

Speltips Inter – Udinese 14/9: Odds från asianmarknaden

Inter jagar sin tredje raka seger när Udinese kommer på besök under lördagskvällen – blir ny trea!

Twitter Facebook

Inter har inlett säsongen fläckfritt och toppar Serie A-tabellen med bättre målskillnad än Torino och Juventus. Och känslan säger att det faktiskt är just Inter, som ska agera den stora utmanaren till Juventus i år, de har förstärkt laget kraftigt i sommar, och nu alltså även fått en bra start på säsongen.

Inter besegrade som bekant Lecce enkelt i premiären när slutresultatet skrevs till 4-0. Mot Cagliari blev det betydligt tuffare men den matchen vann man också till slut, efter ett Lukaku-mål vilket innebär att nyförvärvet från United gjort mål i båda de inledande matcherna – viktigt för Inter att han får en bra start!

En glädjande nyhet för alla Inter-supportrar är dessutom det faktum att Diego Godin är helt återställd, uruguayanen förväntas inleda lördagens möte från start och givetvis är detta en ordentlig förstärkning i försvaret. Skriniar, Godin och De Vrij i en backlinje låter ju inte direkt fel.

Inter kliver därför in i lördagens möte med en riktigt bra känsla, och här på hemmaplan bör de trots allt vara steget större än Udinese. Ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande.

Komfortabel hemmaseger

Udinese kommer att ha det jobbigt på lördag, ett Udinese som alltså närmst kommer från en hemmaförlust mot Parma med 3-1. Parma ser möjligtvis intressanta ut i år men det resultatet säger trots allt väldigt mycket om var Udinese står – alltså långt ifrån samma nivå som Inter.

Och här på bortaplan har vi därför väldigt svårt att se att man ska kunna hota Inter om en seger. I fjol lyckades man bara vinna 3 av 19 bortamatcher, samtidigt som man alltså förlorade hela 11 möten – endast två lag förlorade fler. Med det sagt så tror vi Inter gör lördagens möte till en någorlunda kort historia.

Asianmarknaden är därför av intresse här, och mer exakt är det alltså -1,5 linan vi är intresserade av. Den betalar godkända 1,94 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas, och är helt klart värd en slant. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Fastbet – snabbast utbetalning på nätet

Slipp allt krångel och logga enkelt in via Mobilt BankID när du spelar hos Fastbet.
Gå till Fastbet.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Leovegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming