speltips_skribent

Speltips Liverpool – Newcastle 14/9: Komfortabel trepoängare

Liverpool jagar sin femte raka när seger när Newcastle kommer på besök till Anfield, trygg seger är att vänta!

Twitter Facebook

Precis som väntat, så har Liverpool gått segrande ur samtliga fyra matcher under inledningen, Norwich, Southampton, Arsenal och Burnley har besegrats, och det bekräftar egentligen bara att titelstriden i Premier League numer enbart handlar om Liverpool och Manchester City.

Liverpool har alltså ett snitt på 3,00 mål per spelad match fyra omgångar in i seriespelet, och det vore inte direkt överraskande ifall man bibehöll det snittet efter lördagens möte mot Newcastle.

Liverpool har redan hunnit göra sju(!) mål här på Anfield och då har alltså Arsenal haft vägarna förbi. Ett otroligt imponerande facit, minst sagt.

Vi har därför väldigt svårt att se att Newcastle ska kunna hota Liverpool om en seger här, Klopps mannar förlorade inte en enda(!) match på Anfield i fjol och gick segrande ur 17 av 19 möten. Målskillnaden? 55-10.

Kombinationsspel till 1,71

Nu har Newcastle förvisso besegrat Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium under inledningen men det handlade snarare om en tillfällighet, det är alltså fortsatt deras enda seger i år, och så lär det förbli även efter den här omgången.

Det går alltså inte att blunda för att Newcastle är ett sämre lag än under fjolårets säsong. Benitez har som bekant lämnat, vilket är en tydlig indikation på klubbens ambitioner, och addera därtill att Perez och Joselu även de inte finns kvar.

De ska därför inte ha en möjlighet att rubba på Liverpool, inte här på Anfield åtminstone. Inte helt överraskande väljer vi därför hemmalagets sida i det här mötet, och detta gör vi alltså genom att klicka in ett kombinationsspel.

Liverpool höll nollan intakt i 12 av 19 hemmamatcher i fjol, i år har man släppt in ett mål mot både Norwich och Arsenal. Därför är det läge för första nollan här på Anfield på lördag.

Liverpool vinner och håller nollan klickas in till godkända 1,71x hos spelbolaget Betser!

 SYNA ODDSET HOS BETSER – FÅ 100 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus hos Snabbare: 100% upp till 2500 kr!

Registrering via BankID, och en härlig bonus. Testa Snabbare nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner och håller nollan
Odds: 1,71
Bolag: Betser (100 kr omsättningsfritt)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming